PROGRAMA DE GAMMIFICACIÓ, TRANSFORMACIÓ DIGITAL I NETWORKING PER A LA DINAMITZACIÓ DEL MERCAT DE TREBALL

Inici \ Projectes \ Acord Territorial Ed. 2018-2019 \ Programa de gammificació, transformació digital i networking

QUÈ ÉS?

El projecte Gammificació, transformació digital i networking pretén innovar en certs aspectes de l’itinerari d’inserció laboral, de manera que es minimitzen les dificultats d’accés al mercat laboral de col·lectius específics i, alhora, que incidir en la dinamització de l’entorn laboral territorial.

A QUI VA DIRIGIT?

Persones que es troben en procés de recerca activa d’ocupació i/o que necessiten ajuda per a reconduir la carrera professional. La participació en el programa és de caràcter gratuït.

URBAJOBS
EN QUÈ CONSISTIX?

Un programa intensiu de treball de curta durada, denominat Urbajobs, per ajudar-te a orientar el teu perfil professional a les demandes del mercat laboral del segle XXI.

Durant 4 setmanes, es desenvoluparan activitats que combinen la formació, gammificació i tecnologia, amb 5 objectius clarament diferenciats:

 • Ajudar-te a definir el teu perfil professional i crear la teua marca personal;
 • Descobrir les noves eines de recerca de treball i adaptar-les a la teua situació particular.
 • Millorar les competències personals i preparar-te per a presentar la teua candidatura a empreses.
 • Practicar el networking i vendre de la teua proposta de valor en el fòrum d’ocupació de cada Urbajobs.
 • Inserció laboral. Les persones que superen els 4 darrers objectius anteriors, s’incorporaran a un programa de seguiment per a la inserció laboral, que ampliarà les teues oportunitats a l’hora de trobar feina.

Aquestes activitats destaquen per la seua metodologia innovadora i personalització, per adaptar-se al ritme de cada persona, la qual cosa s’aconsegueix amb l’ajuda d’orientadors/es laborals especialitzats.

Urbajobs proporciona els recursos, les eines i els espais de col·laboració que t'impulsen per a l'èxit professional. La decisió és teua!

Contacte directe amb empreses

Organitzem fòrums d’ocupació i networking amb empreses de l’àmbit i sector professional dels participants, per a conéixer els perfils que demanden i les competències més valorades.

Treballa el canvas o marca personal

Activitats diàries, amb metodologies innovadores, dirigides a descobrir el teu objectiu professional i a utilitzar noves formes de recerca de treball. 

Gestiona la marca personal

Una marca personal sòlida i diferenciada és clau per a tindre èxit en el mon laboral del segle XXI i en tots els àmbits de la vida. Gestiona la teua marca personal per a donar a conéixer el professional que hi ha en tu.  Crea’t un portfafolis o dossier digital que mostre els teus talents.

Adquirir competències digitals

Millorar la teua professionalitat -amb els cursos i les activitats de formació centrades a potenciar les habilitats digitals: comunicació, gestió de projectes col·laboratius, gestió del temps, aprenentatge en línia, economia digital

Millora la productivitat personal

Transforma’t en el professional que demanen les empreses, millorant les competències personals, com: comunicació efectiva, treballar en equip, innovació, creativitat, design thinking

Recursos d’autoformació en línia

Forma’t de manera permanent al teu ritme i des de casa. T’oferim recursos per a millorar les teues competències digitals, comunicatives, socials i de marca personal …  que t’ajudaran a ser més productiu.

QUÈ ACONSEGUIRÉ?

 • Definir i/o reconduir el teu objectiu professional basat en les noves demandes del mercat.
 • Conéixer els sectors d’activitat, ocupacions i llocs de feina als quals et pots dirigir.
 • Avaluar les teues oportunitats en el mercat de treball.
 • Millorar les competències i la productivitat personals.
 • Reconéixer els teus punts febles en relació amb l’ocupació i establir les mesures més adients.
 • Definir la teua diferència com a professional.
 • Desenvolupar i gestionar la marca personal.
 • Aprendre les noves eines i tècniques de recerca de feina.
 • Adquirir i millorar les habilitats digitals requerides en l’entorn laboral actual.
 • Gestionar les eines i la informació laboral de manera col·laborativa per a ampliar les possibilitats d’aconseguir un lloc de treball.
 • Desenvolupar un itinerari personal d’inserció i intermediació laboral.

DURADA

Les accions del programa es desenvoluparan d’abril a setembre de 2019, en diferents poblacions de la Safor.

M’INTERESSA!

Contacta amb nosaltres.

ACORD TERRITORIAL DE LA SAFOR

L’Acord Territorial la Safor és un acord comarcal per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible, signat entre la Mancomunitat dels Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia i els agents econòmics i social de la Safor. En el marc de les ajudes impulsades per GVA LABORA en aquesta edició de 2019, AT la Safor desenvolupa dos programes experimentals:

 • Emprenedoria i innovació en els sectors clau de l’economia comarcal, on es llança l’Impulsa 2019. Un programa per a visibilitzar les empreses en Internet.
 • Gammificació, transformació digital i networking per a la dinamització del mercat de treball. On la llançadora de competències 3.0, Urbajobs i els clubs d’ocupació estan treballant amb persones aturades o que busquen una reconversió laboral.
El talent i l’ IcampLaSafor 2019

El talent i l’ IcampLaSafor 2019

Des de l' Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament Sostenible de la Comarca de La Safor s'ha organitzat la tercera edició de l' #IcampLaSafor 2019, un campament tecnològic on el talent jove ha tingut cita durant la setmana del 8 al 12 de juliol. Es tracta...

Tercer Club D’Ocupacio i Networking

Tercer Club D’Ocupacio i Networking

El Club d'Ocupació es realitza de forma periòdica fins al 30 de setembre amb l'objectiu d'integrar i conèixer de manera directa la realitat empresarial de la comarca, i per aproximar l'oferta a la demanda d'ocupació. El Club d'Ocupació és la part final de les...

Competències personals, la clau per l’Ocupabilitat del segle XXI

Competències personals, la clau per l’Ocupabilitat del segle XXI

Per a les empreses és necessari que la persona tinga capacitats tècniques o de tipus professional però, al voltant del segle XXI, és imprescindible tindre habilitats personals per a donar resposta i resoldre amb èxit  l’activitat laboral en qualsevol tipus d’ocupació.