Formació Competències Digitals Millora les teues Capacitats Digitals

En l’era digital saber moure’s és necessari i aquest programa et donarà les actituds i els coneixements útils per a utilitzar les tecnologies en els àmbits personal, social i professional.

Aquesta formació de 30 hores t’oferirà les eines necessàries per al dia i dia i l’autonomia que cal per a desplaçar-se amb seguretat en la xarxa.

T'ajudem a adquirir les competències digitals bàsiques per a col•laborar, comunicar, compartir, informar-te i difondre informació en un entorn digital de manera efectiva i segura. Realitzar una transacció o una compra en línia ara serà més fàcil i segur.

QUÈ APRENDRÀS?

Trobaràs informació i continguts a través de cerques en entorns digitals establint estratègies de cerca.
Localitzaràs com accedir a les dades, informacions i continguts i navegar per ells identificant com organitzar-los, emmagatzemar-los i recuperar les dades i continguts en entorns estructurats.
Sabràs detectar la fiabilitat i serietat de fonts comunes de dades, informació i els seus continguts digitals.

Coneixeràs nous conceptes, característiques i les seues aplicacions del IoT (Internet of Things), IA (Intel•ligència Artificial), Big Data, 5G, robòtica col•laborativa, Blockchain, Ciberseguretat, fabricació additiva, realitat virtual, bessons digitals, entre altres s'analitzen i estudia la seva aplicació.
Així com, els aspectes més significatius de la 4a Revolució Industrial, Tecnologies Habilitadores Digitals (TDH), economia circular i l'economia lineal.

Reconeixeràs les tecnologies digitals per a adquirir confiança i participar com a ciutadà en la societat. Sabràs triar eines i tecnologies digitals per a processos col•laboratius. Així com, diferenciar normes de comportament i de «saber-com» bàsiques en l'ús de les tecnologies i en la interacció en entorns digitals. I saber com gestionar identitats digitals i reputació en línia.

Crear i editar continguts en formats bàsics. Modificar, perfeccionar, millorar i integrar elements bàsics de continguts i informacions noves per a crear altres originals.
Saber identificar normes bàsiques de Copyright i llicències que s'apliquen a dades, informació i continguts digitals.

Aconseguiràs identificar maneres de protegir dispositius i continguts digitals, diferenciant riscos i amenaces en entorns digitals. Coneixeràs les polítiques de privacitat sobre com es tracta la informació personal que s'utilitza en serveis digitals. Tanmateix, cal reconéixer impactes mediambientals bàsics de les tecnologies digitals i el seu ús.

Coneixeràs diferents maneres d'ajustar i personalitzar els entorns digitals a les necessitats personals. Diferenciaràs les metodologies àgils i com resoldre problemes conceptuals bàsics i situacions confuses en entorns digitals. Identificar on buscar oportunitats per a l'acte aprenentatge i per a mantenir-se al dia de l'evolució digital.

Accés Prioritari:

  • Persones desocupades.
  • Persones ocupades majors de 45 anys.
  • Dones
  • Persones ocupades en grups de cotització 06, 07, 09 o 10 de qualsevol edat.
  • Persones pertanyents a famílies monoparentals.
  • Persones amb discapacitat.

Horari

de dilluns a divendres de 9:30 13:30h

Duració

30 hores

Ubicació

Urbalab Gandia C/ Fundació Vicent Ferrer, 6

Places limitades

15 alumnes per curs
Pròximes convocatories
Del 21 de març al 3 d’abril
Del 10 d’abril al 19 d’abril
Del 23 de maig al 3 de juny
Del 17 de juny al 27 de juny
Inscriu-te
Del 1 de juliol al 10 de juliol
Del 15 de juliol al 24 de juliol
Del 16 de setembre al 25 de setembre
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97