Agència de col·locació

Inici \ Agència de col·locació

L’Ajuntament de Gandia és l’Agència de Col·locació núm. 1000000051, autoritzada pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. Prestem un servei d’intermediació laboral dirigit a empreses que volen satisfer les necessitats de personal i persones que busquen feina.

Disposem d’una base de perfils professionals i empreses en concordança amb el teixit empresarial, i els diferents sectors de l’economia local i comarcal.

Aquest servei no suposa cap cost ni per a l’empresa ni per a la persona candidata que participe en el procés de selecció.

Busque feina

Si vols canviar la teua situació laboral, a l’Agència de Col.locació de l’Ajuntament de Gandia posem en contacte persones que cerquen treball amb empreses que tenen necessitats de personal.

Què he de fer?
  • Si trobes una oferta que t’interessa, avalua els teus interessos i posibilitats en relació amb els requesits del lloc de treball. Si consideres que reuneixes les condicions que es demanen, ànim!, ja pots presentar la teua candidatura!
  • Consulta les ofertes de treball que tenim al nostre tauler.

Soc empresa, necessite personal

Les empreses que tenen necessitats de personal, trobaran, a l’Agència de Col·locació de l’Ajuntament de Gandia, un servei professional de preselecció de treballadors i treballadores.

Disposem d’una base de perfils professionals, en concordança amb el teixit empresarial, i els diferents sectors de l’economia local i comarcal.

Vull publicar una oferta de treball, què he de fer?

Descarrege, òmpliga i envie el formulari de “Sol·licitud de personal” a l’Agència de Col·locació de l’Ajuntament de Gandia. El nostre personal d’Inserció Laboral es posarà en contacte amb vosté, per a concretar els continguts de l’oferta i la forma de remissió de persones candidates, durant el procés de selecció.

Agència de Col.locació – Ajuntament de Gandia

C/ Fundación Vicente Ferrer, 6

46702 · GANDIA

Tfn. 96 295 96 97
Email: agenciacolocacion@gandia.org

Atenció al públic:

Presencial a l’espai Orienta’t en cita prèvia: Dilluns i dimecres de 9 a 13:30h

Telefònica: Dimarts, dijous i divendres de 9 a 13:30 h

Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97