PACTE TERRITORIAL DE LA SAFOR

Pacte Territorial la Safor-La Safor Emprén és un pacte comarcal per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible, signat entre la Mancomunitat dels Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia i els agents econòmics i socials de la Safor, en el marc de les ajudes impulsades per GVA LABORA.

Entre el 2023 i el 2024 es desenvoluparà i implementarà el projecte Connecta Talent, el propòsit del projecte és crear les condicions necessàries per consolidar un ecosistema sòlid, inclusiu, sostenible i competitiu en el qual s’utilitzen els recursos territorials de la Comarca de la Safor per a fer aflorar el talent tecnològic i innovador.

En aquesta línia de treball el programa contempla les accions següents:

  • Propiciar la creació d`una xarxa d‟empreses interessades en la captació de talent tecnològic. S’identificaran les necessitats no cobertes, a més, aquestes empreses seran informades dels recursos existents al territori que afavoreixin la incorporació del talent a les seves organitzacions, així com els beneficis i oportunitats que poden obtenir en aquestes contractacions.
  • Creació d’un portal especialitzat en les demandes de talent tecnològic, incloent-hi la prospecció i la investigació.
  • Desenvolupament d’un dispositiu d’accés al talent. Creació d’un model de treball sistematitzat però flexible centrat en la formació de competències que ajuden a captar, desenvolupar i retenir talent a la comarca.
  • Manteniment del portal web e-Orienta. Continuar amb la línia d’actuació començada en anteriors edicions dels acords comarcals, desenvolupant, implementant i millorant el sistema web d’informació aportant metodologies i eines innovadores de manera que siguin més accessibles als usuaris, empreses i professionals de l’orientació i intermediació laboral de la comarca.
  • Impulsar l’emprenedoria innovadora i sostenible, facilitant el procés de generació, desenvolupament i maduració de les idees de negoci i la seva materialització en projectes empresarials, amb una atenció especial a la innovació, la sostenibilitat i l’economia social, sempre amb un enfocament digital.

Pots accedir a la web actual del projecte en: https://connectatalent.lasaforempren.com/ 

Accedeix a la web del projecte anterior: eorienta.lasaforempren.com