QUI SOM

Inici \ Qui som

Urbalab és l’espai públic d’innovació social i digital de la ciutat de Gandia. Som un laboratori ciutadà on persones treballadores, emprenedores, PIME i ciutadania poden trobar les eines que necessiten per adaptar-se als canvis del segle XXI.

A Urbalab desenvolupem projectes i iniciatives en els àmbits de l’ocupació, l’emprenedoria i la innovació, que tenen com a eix fonamental afavorir el procés de transformació digital i la transició cap a una economia del coneixement.

Urbalab Gandia es gestiona des de l’Àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament de Gandia i és l’instrument amb què compta la ciutat per a la promoció de la societat digital.

GENERANT NOVES IDEES.
APORTANT NOVES SOLUCIONS.

Tendències actuals

%

EL 94% DELS TREBALLS DEL FUTUR ESTARAN BASATS EN EL TALENT

%

EL 80% DE LES PERSONES QUE INICIA UN PROJECTE EMPRENEDOR I FRACASSA RECONEIX QUE AQUEST NO ERA VIABLE

%

EL 75% DELS CURICULUM VITAE QUE REBEN LES CONSULTORES NO PASSA EL CONTROL DE QUALITAT

%

LA MAJOR PART DELS TREBALLS DEL FUTUR NO EXISTEIXEN HUI EN DIA

La nostra visió

Urbalab és referent en l’àmbit de la innovació local i ciutadana. Pretén ser el motor d’una societat gandiana inclusiva i plenament integrada en l’era del coneixement.

Objectius:

  • Facilitar l’accés de la població a la informació i als recursos que es deriven de la societat xarxa.
  • Millorar la qualificació dels recursos humans i de les pime, com a primer pas del procés de transformació digital.
  • Promoure la competitivitat del teixit empresarial de la ciutat, en especial, dels sectors comercial i turístic.
  • Posicionar Gandia com un espai de referència en el desenvolupament de negocis innovadors.
  • Afavorir el desenvolupament de la innovació territorial, mitjançant la cooperació entre entitats i agents del territori.

Experiències TIC

Les tecnologies de la informació i comunicació són l’element que caracteritza el know-how de les nostres actuacions.

Investigació- Acció

Treballem des d’un procés continu d’observació, anàlisi i experimentació dels nostres mètodes, productes i serveis per a respondre a les demandes d’un entorn en canvi continu.

Metodologia innovadora

Desenvolupem programes d’intervenció amb metodologies i fórmules innovadores que ens permeten aconseguir resultats amb impacte i és la nostra diferència.

Espais de sinergies

En Urbalab es conceben els espais com a llocs de treball on compartir i conviure. Llocs on les solucions arriben i es desenvolupen amb les persones que es coneixen ací.

Espai Connecta

Urbalab ofereix un espai multiusos de 80 m2, per a la creació de projectes a través de la col.laboració. Situat junt el jardí de la Casa de Cultura, Marqués Gonzàlez de Quiròs, l’espai disposa de facilitats per a les activitats de formació, Nertworking i reunions amb els equips de treball, colaboradors i clients.
A més ací s’organitzen tallers, conferències i xerrades periodiques, amb l’objecte de conèixer com evoluciona el món laboral i estimular el teu esperit emprenedor.

ESPAI APRÉN

Una sala destinada a la formació de grups reduits. Dotada amb equips professionals, i software específic, per a l’aprenentatge de les competències digitals.

ESPAI ORIENTA’T

L’Orienta’t és un lloc on les persones es troben per a cercar feina i canviar la seua situació laboral. Es tracta d’un espai obert, d’accés lliure i gratuït, equipat amb ordinadors i connexió a Internet, que comta amb facilitats d’accés a recursos en línia i informació sobre ocupacions, formació, ofertes de treball i directoris d’empreses; i també tot el que està relacionat amb l’emprenedoria.

ESPAI MAKER

Urbalab Maker és el punt de trobada de la ciutat per aquelles persones que volen descobrir la fabricació digital. Disposa d’una sala condicionada amb eines de fabricació digital (Impressores 3D, tall làser, CNC i altres tecnologies, com arduino i drons), que permeten transformar dissenys creats per ordinador, en peces físiques.

Espai Connecta

Urbalab ofereix un espai multiusos de 80 m2, per a la creació de projectes a través de la col.laboració. Situat al costat del jardí de la Casa de Cultura, Marqués Gonzàlez De Quiròs, l’espai disposa de facilitats per a les activitats de formació, networking i reunions amb els equips de treball, col·laboradors i clients.

A més, s’hi organitzen tallers, conferències i xarrades periòdiques, amb l’objecte de conéixer com evoluciona el món laboral i estimular el teu esperit emprenedor.

Espai Aprén

Una sala destinada a la formació de grups reduïts. Dotada amb equips professionals i software específic, per a l’aprenentatge de les competències digitals.

Espai Orienta’t

L’Orienta’t és un lloc on les persones es troben per a cercar feina i canviar la seua situació laboral. Es tracta d’un espai obert, d’accés lliure i gratuït, equipat amb ordinadors i connexió a Internet, que compta amb facilitats d’accés a recursos en línia i informació sobre ocupacions, formació, ofertes de treball i directoris d’empreses; i també tot el que està relacionat amb l’emprenedoria.

Espai Maker

Urbalab Maker és el punt de trobada de la ciutat per a aquelles persones que volen descobrir la fabricació digital. Disposa d’una sala condicionada amb eines de fabricació digital (impressores 3D, tall làser, CNC i altres tecnologies, com Arduino i drons), que permeten transformar dissenys creats per ordinador, en peces físiques.

Urbalab en xifres

empreses confien amb nosaltres a l’hora d’incorporar nous treballadors/es a les seues plantilles de personal.

participants en activitats, programes i projectes d’Urbalab Gandia al 2022.

activitats realitzades en 2022.

Què diuen de nosaltres?

Lorena Escrivà Estruch - Disseny gràfic · Preimpressió

“Sens dubte, aquest servei públic ha sigut tot un descobriment. Em va sorprendre la qualitat de l’atenció personalitzada i com s’involucren, un equip humà i professional. He realitzat alguns tallers, sempre en un ambient motivador. Ho recomane, tant per a actualització de coneixements digitals, del teu perfil professional com per a formació. Experiència molt positiva ;D”

Meritxell Sarrió · Especialista en Nutrició

“He participado en varios proyectos del Urbalab dedicados a la formación de emprendedores y gracias a lo que aprendí en esos cursos me animé a hacerme autónoma y crear mi propia empresa con la que siempre había soñado. En Urbalab encontrarás un gran aliado para continuar desarrollándote profesionalmente.”

Desirée González · Naturalment Desy

“Son un gran equipo de profesionales. Me han formado, orientado y apoyado en mi proyecto, gracias a ellos me he podido reinventar profesionalmente y lanzarme como emprendedora. ¡Muchas gracias por haber confiado tanto en mi y creer en mi proyecto!.”

Maria Moragues

“Urbalab es una fuente de conocimiento e inspiración. 10 años atrás entraba en Urbalab como una joven ilusionada que quería aprender, durante años estuve formándome a nivel profesional y personal en Urbalab, creé mi propia empresa. Te animo a que aprendas de la mano de los profesionales de Urbalab, su formación es extraordinaria y personalizada. Gracias a ellos conseguirás todos los retos que te propongas. ¡No te arrepentirás!”

Rosa Ferragut

“Urbalab te proporciona ayuda y orientación a lo largo de tu recorrido por el mundo laboral. Su gran equipo de profesionales siempre está dispuesto a tenderte una mano para ayudarte en tus proyectos y alcanzar tus metas. Allí descubrí la Lanzadera de empleo, en la que he vivido una experiencia inolvidable. Gracias porque formáis parte de mi historia. ¡Recomiendo Urbalab, un centro que te cambia la vida!”
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97