El Club d’Ocupació es realitza de forma periòdica fins al 30 de setembre amb l’objectiu d’integrar i conèixer de manera directa la realitat empresarial de la comarca, i per aproximar l’oferta a la demanda d’ocupació.

El Club d’Ocupació és la part final de les activitats anomanades Urbajobs. Es tracta d’un mètode innovador amb el qual els participants van descobrint tot el necessari per traçar un pla d’acció realista i eficaç que els permet posar en valor tot el seu potencial personal i professional per a trobar treball. Les jornades són de caràcter gratuït.

Durant cada setmana d’Urbajobs, els participants poden realitzar les activitats de dinamització que formen part d’aquest mètode i aprenen com aprofitar les habilitats digitals que milloraran la seua reputació online, així com l’ús de les TIC apropiades a la gestió de la Marca Personal. A més a més, practiquen les competències demandades per les empreses del segle XXI, com: treball en equip, comunicació, creació i innovació, presa de decisions, etc. També hi ha cabuda a nous recursos per a enfrontar-se a la cerca activa d’ocupació.

Aquesta jornada de networking consta de dues parts: en la primera, les empreses participants defineixen els perfils i les competències que més valoren en els candidats. A més d’explicar les fonts de reclutament que
utilitzen i els seus processos de selecció que realitzen.

En la segona part es realitza una sessió de networking amb els participants que hui ha comptat amb la presència del regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament de
Gandia, Ferran Martínez Mendoza, qui ha comentat la importància de les col·laboracions i sinergies de l’empresa privada amb les entitats públiques.
El més destacable d’aquesta interessant jornada ha estat quan les empreses han tancat amb els participants de l’esdeveniment diverses entrevistes de treball per cobrir les places vacants que tenen actualment en
procés.


En aquesta sessió han participat 3 empreses i 38 persones en procés de cerca de treball:

  • Miriam Sánchez Jiménez, Responsable de zona de RRHH de l’empresa Carrefour, hipermercats especialitzats en la venda detallista amb quasi 1000 establiments a Espanya.
  • Pablo Sánchez Báez, Director Gerent de IMED Gandia. És un grup sanitari amb més de 7 centres privats en la Comunitat Valenciana.
  • Mónica Morant Cervera, Psicòloga d’empreses. Especialista en RRHH i Responsabilitat Social Corporativa.

Gràcies a les formacions dels Urbajobs i als clubs de l’Ocupació que estem realitzant ja es veuen els primers fruits, les persones participants ja estan incorporant-se al mercat laboral en les empreses que hi han col·laborat en els Networkings.

Aquesta acció s’enmarca en el programa experimental de l’Acord territorial Gamificació, Transformació Digital i Networking per a la dinamització del mercat de treball.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97