Serveis

Inici \ Serveis
ESPAI ORIENTA’T

ORIENTACIÓ LABORAL

L’Orienta’t és un espai obert a informació i recursos en línia, d’accés lliure i gratuït, assistit per professionals de l’orientació laboral, on les persones es troben per a cercar feina i canviar la seua situació laboral.

  • Avaluar les teues oportunitats en el mercat de treball i aprendre les tècniques de recerca de feina. 
  • Conéixer els sectors d’activitat, ocupacions i llocs de treball als quals et pots adreçar i consultar directoris d’empresa.
  • Trobar informació sobre cursos de formació programats al teu entorn.
  • Participar en les activitats que periòdicament s’organitzen a l’Urbalab per a conéixer com evoluciona el món laboral, estimular l’esperit emprenedor i practicar el NETWORKING amb empreses.

Horari d’orientació amb cita prèvia: de 9 a 13.30 h

Presencial de dilluns i dimecres.

Telefónica de dimarts, dijous a divendres.

 

Formació

EINES I TECNOLOGIES DIGITALS

Habilitats digitals bàsiques i avançades, necessàries per a accedir a la informació global, participar activament en la societat, aprendre i treballar. Treballem aspectes com la identitat digital, marca personal i reputació en línia, i t’ajudem a crear i utilitzar espais digitals que difonguen el valor de la teua Marca.

Si eres empresa, a l’Urbalab t’ajudem a adaptar el teu negoci a l’era d’Internet i conéixer les eines i solucions informàtiques que més li convenen (estratègia social mèdia, cloud computing o e-commerce, entre d’altres).

Formació

COMPETÈNCIES PERSONALS

Tant si estàs treballant com si busques feina, Urbalab t’ofereix un programa complet de formació orientat a l’entrenament i la millora de les competències clau: treball en equip, habilitats comunicatives i de relació amb altres, creativitat i innovació per a resoldre problemes, liderar i gestionar equips, i negociar.

CREACIÓ D’EMPRESA

  • Assessorament i informació per a iniciar el teu projecte empresarial.
  • Orientació sobre la idea i el model de negoci.
  • Assessorament en l’elaboració del pla de negoci.
  • Informació sobre formes jurídiques, tràmits i obligacions fiscals; també sobre recerca de finançament, ajudes i subvencions.
  • Formació per a millorar les competències per a emprendre i de gestió empresarial.

Horari d’orientació: de 9 a 13.30 h
Presencial dijous.
Telefònica dilluns, dimarts, dimecres i divendres.

 

Formació

PER A L’EMPRENEDORIA I LA MILLORA EMPRESARIAL

Formació per a persones emprenedores i empreses que volen millorar en la gestió empresarial i integrar la innovació en la forma de desenvolupar els negocis. Els nostres tallers estan basats en enfocaments i metodologies innovadors per ajudar-los a crear empreses basades en idees sostenibles que aporten valor al territori (design thinking, Lean, etc.).