Des de l’ Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible de la Comarca de La Safor s’ha organitzat la tercera edició de l’ #IcampLaSafor 2019, un campament tecnològic on el talent jove ha tingut cita durant la setmana del 8 al 12 de juliol.

Es tracta d’un campament de talent per a persones que vullguen desenvolupar les seues competències personals i professionals per a deixar la seua empremta i marcar la diferència. Un circuit d’activitats on aprenentatge i acció els ha conduit a l’èxit personal per aconseguir superar els reptes de futur.

 

Durant tota setmana i sota el lema “Deixa la teua empremta i aprofita el teu talent”, els joves participants han treballat les seues competències per a augmentar les seues oportunitats laborals i gestionar el valor diferencial de cadascuna amb l’objectiu últim de crear una Marca Personal i una identitat digital única per definir i donar visibilitat a cada professional de la comarca en Internet.

Tot això, s’ha realitat amb eines de gamificació, perquè l’aprenentatge siga d’allò més divertit. Tanmateix, hem comptat amb la participació d’importants col·laboradors com:

 • Puri Naya, directora de comunicació d’empresa Teika. Ens ha parlat de la marca personal i la importància d’identitat digital.
 • Ana Morant, personal shopper. Que els ha aconsellat a l’hora de vestir en una entrevista de treball i com deuen fer les seues compres. També ha donat unes pautes bàsiques sobre la higiene personal i com dur els cabells per superar la primera impressió.
 • Maria Moragues, directora de l’agència de Comunicació Posiciona2, ens ha parlat de xarxes i reputació en línia.
 • Sonia La Hoz, retocadora i maquetadora fotogràfica, preimpressió i fotògrafa d’estudi. Va realitzar una sessió de fotos per actualitzar els perfils de les xarxes socials.
 • Josua Cabrera Mir, Community Manager i Actor en Escola del Teatre Serrano. També actua en Radio Taller Gandia (RTG).
  Francisco Rubio, Actor en El carro de Verona i Radio Taller Gandia (RTG)
  Mari Carmen Puchades, Actriu en Magic B Produccions i Radio Taller Gandia (RTG)
 • Sergi Llinares, Discjòquei, ens ha parlat de la seua marca PARTICULA i la seua reconversió com a professional de món dels dj’s.

Tanmateix, hem comptat amb professionals del sector amb metodologies molt innovadores com:

 • Veronica Carrascosa, amb la metodologia MapsTell va fer viatjar als joves participants per les emocions de la seua personalitat.
 • Rafael Antich, Col·laborador en Identitat Organitzacional en l’àmbit de la Psicologia Organitzacional.

 

Durant tota la setmana han treballat capacitats, com: el treball en equip, lideratge, parar en públic… així com han preparat els seus curriculums i xarxes socials per enfrontar-se al món laboral.

Per finalitzar tots els participants s’han presentat  un networking amb empreses reals. Aquestes empreses són molt representatives i important de la comarca de La Safor. Des d’aquest espai volem agrair la presència de:

– Pablo Juan, Responsable del departament de Gestió de Talent grup Dulcesol i #VickyFoods
– Maria Soria, Responsable de RRHH de La tienda home
– Joan Estornell, Responsable del departament de màrqueting i comunicació Betelgeux
– Irene Mengual, Responsable de RRHH de SKLUM
– Raül Rosselló, Secretari Intercomarcal la Ribera, la Safor, Vall d’Albaida, la Costera i Canal de Navarrés UGTPV Ribera_Safor_Costera_Canal_Vall
– Ramón Soler, Vicepresident de FAES – Federació d’Associacions d’Empresaris de La Safor.

Gràcies als 23 participants per créixer amb nosaltres. Sort en la vostra carrera professionals estarem en contacte.

   

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97