AULA MENTOR

Inici \ Projectes \ Aula Mentor

Aula Mentor és un programa de formació oberta i flexible, a través d’Internet, dirigida a persones adultes que desitgen ampliar les seues competències personals i professionals.

La iniciativa està promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Professional en col·laboració amb altres institucions públiques i privades tant nacionals com internacionals.

El programa disposa d’una àmplia gamma de cursos en matèries molt diverses, en els quals pots inscriure’t durant tot l’any, amb un cost de matrícula inicial de 48€ (60 dies) i possibilitat de realitzar recàrregues per a 30 dies, de 24€.

Una vegada finalitzada l’acció formativa i superat un examen presencial que es realitza al nostre centre, rebràs un certificat expedit pel Ministeri.

Clàusula de protecció de dades Aula Mentor
  • Responsable del tractament: Ajuntament de Gandia
  • Finalitat del tractament: poder gestionar la inscripció per a un curs de l’Aula Mentor.
  • Legitimació del tractament: consentiment exprés de la persona interessada.
  • Persones destinatàries: les seues dades se cediran al Ministeri d’Educació i Formació Professional, únicament a l’efecte de gestionar la matrícula a un curs d’Aula Mentor.
  • Drets: podrà exercir el dret d’accés a les seues dades, cancel·lació, rectificació i si pertoca, oposició, per a la qual cosa serà suficient la comunicació en aquest sentit a Aula Mentor Gandia-Ajuntament de Gandia, Àrea de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, al Carrer Fundació Vicente Ferrer, 6. 46702 Gandia o per correu electrònic a gandia@aulamentor.es
  • Informació addicional: pot consultar la informació detallada sobre la protecció de dades en l'enllaç següent.