ACORD TERRITORIAL DE LA SAFOR

L’Acord Territorial la Safor-La Safor Emprén és un acord comarcal per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible, signat entre la Mancomunitat dels Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia i els agents econòmics i socials de la Safor, en el marc de les ajudes impulsades per GVA LABORA.

En aquesta edició de 2019 el programa experimental inclou el Dispositiu d’Accés a l’Ocupació (DAO).

 

_

El Dispositiu d’Accés a l’Ocupació (DAO) SAFOR és un programa intensiu i personalitzat plantejat en forma de dispositiu, amb actuacions de diferent naturalesa que són executades per agents públics i privats, professionals i empreses de la Safor que s’impliquen per a contribuir en la dinamització del mercat de treball i afavorir l’ocupabilitat de les persones aturades de la Comarca.

Consisteix en una bateria d’actuacions, que combina la formació de caràcter experiencial, en matèries que són clau hui dia per a aconseguir millorar l’ocupabilitat en el mercat laboral, amb l’ús de metodologies i eines innovadores utilitzades en els processos de selecció de personal actuals i que permetran posar en valor les competències i experiència de la persona candidata davant l’empresa.

Com element diferencial d’aquest procés, la implicació de l’empresa en la formació des del primer minut.

  L’Acord Territorial la Safor proposa un mes de gener ple de formació

  L’Acord Territorial la Safor proposa un mes de gener ple de formació

  Comença l’any amb un ampli ventall de formacions en línia sota el paraigües de l’Acord Territorial de la comarca de la Safor. Vos hem fet un resum per què feu una ullada i, a més, podeu trobar informació detallada i inscriure’s als que vos interessen a l’agenda de la web www.urbalabgandia.com

  L’Acord Territorial de la Safor i el departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Gandia col·laboren en una nova acció formativa per a dones

  L’Acord Territorial de la Safor i el departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Gandia col·laboren en una nova acció formativa per a dones

  Acció formativa que té com a objectiu millorar l’empleabilitat i facilitar la incorporació al mercat laboral d’un grup de 10 dones.

  Atenent a l’especificitat d’aquests perfils, des de l’Acord Territorial s’ha dissenyat una acció formativa que s’estructurarà en 5 sessions presencials, en les que les participants rebran orientació i ajuda amb l’objectiu d’afavorir la seua incorporació al mercat laboral. Aquesta proposta és una adaptació del Dispositiu d’Accés a l’Ocupació (DAO), en quant a metodologies i continguts, a les necessitats i situacions particulars d’aquest grup de dones desocupades.