ACORD TERRITORIAL DE LA SAFOR

L’Acord Territorial la Safor-La Safor Emprén és un acord comarcal per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible, signat entre la Mancomunitat dels Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia i els agents econòmics i socials de la Safor, en el marc de les ajudes impulsades per GVA LABORA.

En aquesta edició de 2019 el programa experimental inclou el Dispositiu d’Accés a l’Ocupació (DAO).

 

_

El Dispositiu d’Accés a l’Ocupació (DAO) SAFOR és un programa intensiu i personalitzat plantejat en forma de dispositiu, amb actuacions de diferent naturalesa que són executades per agents públics i privats, professionals i empreses de la Safor que s’impliquen per a contribuir en la dinamització del mercat de treball i afavorir l’ocupabilitat de les persones aturades de la Comarca.

Consisteix en una bateria d’actuacions, que combina la formació de caràcter experiencial, en matèries que són clau hui dia per a aconseguir millorar l’ocupabilitat en el mercat laboral, amb l’ús de metodologies i eines innovadores utilitzades en els processos de selecció de personal actuals i que permetran posar en valor les competències i experiència de la persona candidata davant l’empresa.

Com element diferencial d’aquest procés, la implicació de l’empresa en la formació des del primer minut.

  Dues noves edicions del DAO SAFOR online

  Dues noves edicions del DAO SAFOR online

  Urbalab Gandia ofereix dues edicions de DAO SAFOR online, dispositiu d’accés a l’ocupació. Aquest dispositiu va dirigit a persones en recerca activa d’ocupació i té com a objectiu  millorar i ampliar les possibilitats d’aquestes persones per a trobar feina.

  Èxit de participació de DAO SAFOR

  Èxit de participació de DAO SAFOR

  DAO SAFOR ha comptat amb un total de 3 edicions una presencial al mes de març que va finalitzar de forma digital i dues edicions online. Amb un total de més de 120 inscripcions al programa es van seleccionar 70 participants i cal destacar que el 29% de les persones participants s’han incorporat al mercat laboral.