ACORD TERRITORIAL DE LA SAFOR

L’Acord Territorial la Safor-La Safor Emprén és un acord comarcal per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible, signat entre la Mancomunitat dels Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia i els agents econòmics i socials de la Safor, en el marc de les ajudes impulsades per GVA LABORA.

En aquesta edició de 2019 el programa experimental inclou el Dispositiu d’Accés a l’Ocupació (DAO).

 

_

El Dispositiu d’Accés a l’Ocupació (DAO) SAFOR és un programa intensiu i personalitzat plantejat en forma de dispositiu, amb actuacions de diferent naturalesa que són executades per agents públics i privats, professionals i empreses de la Safor que s’impliquen per a contribuir en la dinamització del mercat de treball i afavorir l’ocupabilitat de les persones aturades de la Comarca.

Consisteix en una bateria d’actuacions, que combina la formació de caràcter experiencial, en matèries que són clau hui dia per a aconseguir millorar l’ocupabilitat en el mercat laboral, amb l’ús de metodologies i eines innovadores utilitzades en els processos de selecció de personal actuals i que permetran posar en valor les competències i experiència de la persona candidata davant l’empresa.

Com element diferencial d’aquest procés, la implicació de l’empresa en la formació des del primer minut.

  L’Acord Territorial de la Safor llança noves formacions en línia

  L’Acord Territorial de la Safor llança noves formacions en línia

  L’Acord Territorial de la Comarca de la Safor  llança noves formacions en línia que tenen com a objectiu millorar i ampliar les competències digitals de les persones participants, així com la seua productivitat a l’hora de ser més eficients en les tasques quotidianes.

  Dues noves edicions del DAO SAFOR online

  Dues noves edicions del DAO SAFOR online

  Urbalab Gandia ofereix dues edicions de DAO SAFOR online, dispositiu d’accés a l’ocupació. Aquest dispositiu va dirigit a persones en recerca activa d’ocupació i té com a objectiu  millorar i ampliar les possibilitats d’aquestes persones per a trobar feina.