ACORD TERRITORIAL DE LA SAFOR

L’Acord Territorial la Safor-La Safor Emprén és un acord comarcal per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible, signat entre la Mancomunitat dels Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia i els agents econòmics i socials de la Safor, en el marc de les ajudes impulsades per GVA LABORA.

En aquesta edició de 2019 el programa experimental inclou el Dispositiu d’Accés a l’Ocupació (DAO).

 

_

El Dispositiu d’Accés a l’Ocupació (DAO) SAFOR és un programa intensiu i personalitzat plantejat en forma de dispositiu, amb actuacions de diferent naturalesa que són executades per agents públics i privats, professionals i empreses de la Safor que s’impliquen per a contribuir en la dinamització del mercat de treball i afavorir l’ocupabilitat de les persones aturades de la Comarca.

Consisteix en una bateria d’actuacions, que combina la formació de caràcter experiencial, en matèries que són clau hui dia per a aconseguir millorar l’ocupabilitat en el mercat laboral, amb l’ús de metodologies i eines innovadores utilitzades en els processos de selecció de personal actuals i que permetran posar en valor les competències i experiència de la persona candidata davant l’empresa.

Com element diferencial d’aquest procés, la implicació de l’empresa en la formació des del primer minut.

  Èxit de participacio al Fòrum Connecta Labora a Gandia

  Èxit de participacio al Fòrum Connecta Labora a Gandia

  Els locals de Foment de Gandia han acollit el darrer Fòrum Connecta Labora, amb la participació de persones de perfils d’allò més variats: aturades, estudiants, treballadors que busquen millorar la seua formació o fins i tot persones que volen canviar la seua ocupació actual.

  Les persones inscrites a la jornada, dissenyada sota el títol ‘Estàs en situació atur? Busques feina de forma activa?’, van poder participar de manera presencial i/o en línia, en les activitats programades. Així, per exemple, s’hi va disposar una zona per a realitzar entrevistes de treball amb empreses com Vicky Foods, Leroy Merlin o Decathlon, entre d’altres.

  L’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament de la comarca de la Safor desenvoluparà un nou programa experimental en el període 2021-2022

  L’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament de la comarca de la Safor desenvoluparà un nou programa experimental en el període 2021-2022

  L’Acord Territorial de La Safor ha rebut una subvenció de 240.000 euros, finançament de la Generalitat Valenciana a través de LABORA, per a desenvolupar un projecte consistent en la “Implementació d’una xarxa de serveis digitals d’orientació i inserció laboral (e-orientació) a la comarca de la Safor” durant 2021-2022.

  Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
  Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
  Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97