El pròxim 15 d’abril l’edifici de Foment d’Agricultura acollirà el Fòrum Connecta Labora, impulsat pel LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, amb la col·laboració de l’Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Local de la comarca de la Safor.
El foro, amb una programació en part presencial i en part en línia, es planteja com a objectiu augmentar les oportunitats d’integració en el mercat laboral de les persones desocupades de la província. En aquest sentit s’hi presenta com una oportunitat per a posar en contacte els
usuaris de Labora amb les empreses de la zona que tinguen necessitat de personal.

Pel que fa a la part de la programació presencial, aquesta inclourà tallers, role-playing i workshops i comptarà a més amb una sala d’informàtica en la que els orientadors laborals dirigiran els usuaris per a que realitzen els seu currículum i donar-los les claus per a trobar feina. També s’instal·larà una zona d’estands i d’entrevistes, tant presencials com en línia.

Les persones interessades poden consultar el programa complet a la web LABORA on, a més, s’han d’ inscriure per a participar.

Cal esmentar que l’activitat presencial té aforament limitat i que per a organitzar-la i realitzar- la s’han establert tots els protocols de seguretat front a la COVID-19 amb totes les mesures higiènic-sanitàries necessàries.

 

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97