Durant el segon trimestre de l’any, es va dur a terme a Urbalab Gandia una jornada d’Experts sota el títol “LinkedIn per a captar Talent”, dirigida al teixit empresarial de la comarca de la Safor. L’esdeveniment, organitzat pel Pacte Territorial de la comarca de la Safor, la Safor Emprén, tenia com a finalitat fomentar l’intercanvi de coneixements i talents, generant sinergies entre les empreses per adaptar-se als nous models laborals.

En aquesta ocasió, vam comptar amb la presència de Laia Martín Díaz, experta en reclutament de talent, qui va exposar com LinkedIn s’ha convertit en una eina crucial per a la recerca avançada de perfils professionals en el mercat laboral.

La jornada, adreçada especialment a personal de recursos humans, tècnics de Labora i empreses en general, va ser un èxit. Un total de 20 assistents van rebre una formació pràctica sobre les estratègies per a la captació de talent en aquesta xarxa, tant des del punt de vista del headhunter com del candidat, oferint un aprenentatge de gran valor.

Es van abordar aspectes clau sobre els reptes imminents que s’enfronten les empreses a l’hora de reclutar els professionals més qualificats i destacats en les seues àrees respectives. Aquest tema va donar lloc a un col·loqui entre els participants, on es van compartir inquietuds i necessitats actuals en els processos de selecció i captació de talent.

Val la pena destacar que aquesta iniciativa va permetre la trobada entre empreses de la comarca de la Safor, oferint una nova oportunitat per fer contactes, apropar posicions i compartir experiències.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97