El Dispositiu d’Accés al Talent, dirigit a persones amb inquietud emprenedora i/o amb una idea de negoci incipient, ha finalitzat amb la participació de 7 persones.

L’objectiu d’aquest DAT d’empreniment és afavorir la posada en marxa d’iniciatives empresarials, atenent als factors de l’entorn actual, competitiu i en constant canvi.

Durant 2 dies, les persones participants, han rebut formació tècnica, que els ha permés establir una ruta de treball. Han realitzat l’autodiagnòstic de competències fins a construir el llenç de model de negoci i tot amb una visió estratègica i global del que suposa tindre una idea estructurada.

El Director Financer de Autis Ingenieros, Jesús Montoliu, ha col·laborat  explicant la seua visió i perspectiva des de l’empresa, i els ha donat claus per a realitzar l’anàlisi económic i financer d’un model de negoci.

Els participants han quedat molt satisfets amb la formació teòrico-pràctica rebuda, que a més s’ha creat un ambient de intercanvi d’informació i contactes de valor.

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97