Aquest mes de juny a les instal·lacions d’Urbalab Gandia s’ha realitzat el taller: «Millora el teu autoconeixement i potencia les teues competències: Maps Tell» dins del projecte “Connecta Talent” del Pacte Territorial de la comarca de la Safor, la Safor Emprén. L’objectiu princiapal del mateix era identificar les competències i habilitats que les empreses valoren més a l’hora de contractar.

Aquest coneixement ens permetrà alinear el talent professional amb les necessitats empresarials. Per altra banda, considerem que un dels factors decisius per a l’èxit en la cerca d’ocupació és l’autoconeixement dels candidats, ja que com més es conega una persona, més probabilitat d’ èxit, rendiment i satisfacció en el seu procés de recerca de feina.

Amb aquest propòsit el taller ha estat dirigit a aquelles persones en recerca de feina. L’objectiu ha estat fomentar les relacions interpersonals i autolideratge per millorar la seua ocupabilitat.

En aquesta ocasió, hem comptat amb la participació de Verònica Carrascosa, Coach Executiva i d’Equips, qui ha dirigit la sessió utilitzant l’eina Maps Tell basada en el model DISC, que proporciona informació visual sobre el comportament humà mitjançant la cartografia associativa.

La jornada ha estat un èxit, amb la participació de 15 persones que, prèviament a la sessió, havien completat un qüestionari per obtenir un perfil de les seues característiques.

El taller ha ajudat els participants a conèixer-se millor i a situar-se dins de les quatre personalitats del mapa: dominant, influenciador, estable i conscienciós. Cada persona té una combinació d’aquests estils, amb un o dos predominants. Les activitats dutes a terme han facilitat la comprensió i la millora de la comunicació i la col·laboració entre persones amb diferents personalitats.

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97