Inici \ Projectes \ Acord Territorial Ed. 2018-2019 \ Programa de visibilització i promoció de l’empresa Impulsa’19

QUÈ ÉS?

El programa IMPULSA es concreta en tres fases, plantejades en els àmbits del màrqueting digital, el desenvolupament i posicionament web, el branding corporatiu i amb tècniques de comunicació per a augmentar les vendes, entre altres aspectes, que constitueixen els nivells òptims per a la visibilitat i promoció d’un negoci en Internet.

És un programa gratuït per a impulsar els negocis en Internet, en especial dels sectors comercial i turístic, augmentar-ne la visibilitat, i afavorir la promoció en línia i els nous canals de comercialització en línia.

La duració del programa és de març a novembre de 2019.

 

QUI POT INSCRIURE’S?

Empreses de la comarca de la Safor, ja constituïdes, en especial del sector del comerç i del turisme, que estiguen decidides a fer un pas endavant en la seua adaptació i transformació digital.

QUÈ ACONSEGUIRÀS?

 • Visibilitat i difusió del teu projecte empresarial.
 • Dissenyar i implementar el pla de màrqueting digital a mida de la teua empresa.
 • Desenvolupar la marca i la identitat corporativa.
 • Millorar la productivitat personal i les habilitats directives.
 • Optimitzar la pàgina web i crear contingut de qualitat.
 • Realitzar campanyes de publicitat en Internet (ADS).
 • Millorar el posicionament web (SEO)
 • Definir i gestionar els canals de comunicació amb els potencials clients.
 • Complir la normativa vigent en matèria de protecció de dades.
 • Oportunitats de networking per a crear la xarxa de contactes.

EN QUÈ CONSISTIX?

S’ha preparat una bateria d’actuacions (networking, formació i tallers de treball) per a la visibilitat i promoció dels negocis en Internet, posicionar-los en l’espai digital i ajudar-los a incrementar les vendes. A més a més, hi haurà tutories individualitzades, en horari flexible, adaptades a les necessitats i a la situació particular de les empreses participants. Aquestes tutories es realitzen per part d’un equip de professionals multidisciplinari de l’Acord Territorial de la Comarca de la Safor.

Les persones participants podran accedir a qualsevol part de l’itinerari, depenent de les seues necessitats i característiques. Per aconseguir els objectius, els assistents comptaran amb tutories, meet-up, workshops, experiències d’èxit i networkings temàtics, conduïts per professionals i experts dels diferents àmbits treballats.

Per on comence?

Diagnosticar el mercat en Internet, preparar el negoci per a donar-li visibilitat i potenciar la marca personal.

Eines

Aprendre a crear un negoci en línia, publicar contingut atractiu i aprofitar els nous canals de venda.

Estratègies de promoció

Desenvolupar campanyes publicitàries en Google i xarxes socials, per a fidelitzar-hi els clients.

HORARI I LLOC DE REALITZACIÓ

Les accions de l’Impulsa estan programades en horari flexible, de 14.00 a 16.00 h de vesprada, principalment, adaptades a les necessitats de les empreses a què es dirigeix. Les activitats, que, a més a més, són de caràcter gratuït, es realitzaran a la seu de Polítiques Econòmiques, Comerç, Industria i Innovació- Urbalab Gandia.

M’INTERESSA!

Descarrega’t el programa o consulta l’agenda.

ACORD TERRITORIAL DE LA SAFOR

L’Acord Territorial la Safor és un acord comarcal per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible, signat entre la Mancomunitat dels Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia i els agents econòmics i social de la Safor. En el marc de les ajudes impulsades per GVA LABORA en aquesta edició de 2019, AT la Safor desenvolupa dos programes experimentals:

 • Emprenedoria i innovació en els sectors clau de l’economia comarcal, on es llança l’Impulsa 2019. Un programa per a visibilitzar les empreses en Internet.
 • Gamificació, transformació digital i networking per a la dinamització del mercat de treball. On la llançadora de competències 3.0, Urbajobs i els clubs d’ocupació estan treballant amb persones aturades o que busquen una reconversió laboral.
Primera trobada d’empreses implicades en la transformació digital

Primera trobada d’empreses implicades en la transformació digital

L’Ajuntament de Gandia a través d’Urbalab Gandia i en el marc de l’Acord Territorial de la Comarca de La Safor ha organitzat, aquest DIVENDRES 21 DE JUNY, un desdejuni de treball amb les empreses que operen en el sector tecnològic i digital de Gandia i La Safor....

Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97