L’Ajuntament de Gandia, en el marc de l’Acord Territorial de La Safor acollirà aquest divendres 5 de juliol, a les 8.00 del matí a un desdejuni de treball entre les empreses que operen en el sector tecnològic i digital de Gandia i La Safor.

Aquesta és la segona sessió de networking B2B amb l’objectiu d’estimular sinergies i noves formes de cooperació entre els agents implicats en la transformació digital dels negocis.

La jornada tindrà una durada prevista de dues hores i consistirà:

Per una banda, determinar els primers passos per a l’elaboració del catàleg digital d’empreses del sector digital i tecnològic a la Safor. Presentarem una landing page allotjada al web d’Urbalab on les empreses podran inscriure’s i penjar en el seu logotip a més d’una breu descripció dels serveis que ofereixen.

L’objectiu d’aquest catàleg és organitzar i crear un lloc virtual on pimes de diferents sectors i nivells de maduresa tecnològica puguen acudir i contractar serveis professionals facilitant la recerca dels usuaris.

Per altra banda, cada una de les empreses convocades faran un Elevator Pitch d’un minut màxim de durada. Es tracta d’exposar que serveis que ofereixen per tal d’establir vies de cooperació amb els agents implicats en la transformació digital dels negocis a La Safor i propiciar la interrelació entre ells.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97