La Mancomunitat de Municipis de La Safor, l’Ajuntament de Gandia juntament amb els empresaris i el agents socials de La Safor (FAES, UGT-PV i CCOO-PV) , presenten el nou programa experimental desenvolupat en el marc de l’Acord Territorial pel Desenvolupament Local de la Comarca de La Safor. Anomenat:  DAO SAFOR.- Dispositiu d’Accés a l’Ocupació.

Aquest programa consta de dos parts:

Per una banda, es presenta el programa experimental on s’ha dissenyat un Dispositiu d’Accés a l’Ocupació denominat DAO-SAFOR. DAO SAFOR és un programa intensiu i personalitzat, orientat a afavorir l’ocupabilitat de les persones aturades de la Comarca de La Safor.

Consisteix en una bateria d’actuacions, que combina la formació de caràcter experiencial, en matèries que són clau hui dia per a millorar l’ocupabilitat en el mercat laboral, amb l’ús de metodologies i eines innovadores utilitzades en els processos de selecció de personal actuals, i que permetran posar en valor les competències i l’experiència adquirida de la persona candidata davant l’empresa. Com a element diferencial d’aquest procés, la implicació de l’empresa en la formació de les persones participants des del primer minut.

El programa està plantejat en forma de dispositiu, amb actuacions de diferent naturalesa que són executades per agents públics i privats, professionals i empreses de la Safor que s’impliquen en el mateix, per a contribuir a la dinamització del mercat de treball.

Es a dir, el programa ofereix als participants fins a 5 oportunitats de relacionar-se amb empreses de La Safor susceptibles d’ésser empleadores, a través de 4 fases per les que ha de passar la persona candidata: Diagnòstic de competències i creació del DAO personalitzat; Formació en competències clau i en altres específiques de l’ocupació i sector d’activitat; Bussines Game, una dinàmica que simula un procés de selecció real, on es prenen decisions que contemplen la posada en pràctica dels coneixements adquirits en les darreres fases; pràctiques no remunerades en empresa; Networking i Forum d’Ocupació comarcal,previst per al mes de setembre.

Aquest programa, de caràcter intensiu, és totalment GRATUÏT, i persegueix afavorir l’ocupabilitat de persones aturades amb dos perfils clarament identificats:

• Persones amb àmplia experiència laboral en el sector o lloc de treball que pot ser ràpidament capitalitzada en el procés de recerca de treball.
• Persones amb molta formació, amb poca o molta experiència laboral, que pot ser fàcilment aprofitada en l’empresa.

Per accedir al programa, cada participant haurà de tindre clarament definit el seu objectiu professional.

DAO Safor tindrà 3 CONVOCATÒRIES, amb possibilitat d’ampliar-se en altres poblacions de la comarca, de 20 participants per edició, que tindran lloc entre març i setembre de 2020.
1a edició: març.
2a edició: abril
3a edició: maig.

+INFORMACIÓ
www.urbalabgandia.com
tfn. 962 95 96 97

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97