Des de l’Acord Territorial de la Comarca de la Safor s’ha realitzat el Primer Club d’Ocupació 2019. Dintre del programa experimental de l’Acord territorial hi ha un vessant destinat a les persones aturades i en recerca d’una redefinició professional i laboral. Dita vessant és: Gamificació, Transformació Digital i Networking per a la dinamització del mercat de treball ha elaborat durant tot el mes uns cursos/tallers denominats Urbajos, al finalitzar-los els participants tenen tots els recursos i hablititats per enfront-se al món laboral.

Aquestos Urbajos i clubs d’Ocupació es realitzarà de forma periòdica fins al 30 de setembre. En aquesta primera convocatòria han acudit 35 persones.

L’objectiu del mateix és integrar i conèixer de manera directa la realitat empresarial de la comarca, per aproximar l’oferta a la demanda d’ocupació.

Per aquest motiu ens han  visitat els següents Responsables de Recursos Humans: 

  •  Elena Adam de Ale-Hop, empresa especialitzada en la venda de regals, complements de moda i decoració, que es troba en un continu procés d’expansió.
  • María Ribes de Delikia, companyia especialitzada en alimentació fresca i saludable a través de màquines automàtiques.
  • Silvia Soriano de Efecto Led, empresa líder europea en distribució online de productes d’il·luminació tècnica i residencial LED.

En la primera part de l’esdeveniment les empreses participants s’han presentat, han definit els perfils i les competències que més demanen i valoren. A més d’explicar les fonts de reclutament que utilitzen i els seus processos de selecció que realitzen.

Una vegada finalitzada aquesta presentació, amb el seu torn de precs i preguntes, hem realitzat una sessió de networking amb els participants que han finalitzat amb èxit l’itinerari del programa experimental de Gamificació, Transformació Digital i Networking per a la dinamització del mercat de treball. Cadascú ha realitzat un elevator pitch on han posat el valor la seua experiència i competències adaptades a les necessitats de les empreses.

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97