Prepara’t per al món laboral

PROGRAMA DE COL⋅LABORACIÓ
AMB ELS CENTRES FORMATIUS.

Programa de xarrades i tallers dirigits a l’alumnat dels centres formatius de Gandia, amb la finalitat de donar a conéixer els aspectes més rellevants del present i futur del treball.

Inici \ Projectes \ Prepara’t per al món laboral

Què és?

El programa “Prepara’t per al món laboral” consisteix en un programa de tallers i xarrades distribuïdes en quatre temàtiques: Emprenedoria, mercat de treball, societat digital i cultura Maker.

La finalitat és donar a conéixer l’evolució del mercat de treball, així com els recursos de què disposen a l’hora de cercar feina;  apropar l’emprenedoria a l’alumnat i destacar la importància de la innovació i la transformació digital de les ocupacions i dels negocis.

Va dirigit a l’alumnat de 2n curs dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, joves per als quals es preveu una pròxima integració en el mercat laboral i inici del procés de recerca activa de feina.

Aquest grup de tallers pretén inculcar l’actitud emprenedora entre les persones joves, no sols perquè consideren l’emprenedoria com a opció professional, també perquè desenvolupen les competències i habilitats pròpies de la persona emprenedora i es familiaritzen amb les noves eines d’innovació (Design Thinking, kanva).

Hem dissenyat diferents tallers per a donar a conéixer com evoluciona el treball i els recursos laborals de l’entorn local i comarcal. Es parlarà sobre les competències més demandades i es treballaran les habilitats que permeten diferenciar-se i ser visible en el mercat de treball.

El segle XXI es caracteritza per l’expansió tecnològica. La integració de les eines digitals en el perfil professional milloren l’eficàcia i la productivitat personals i aporten valor per a l’empresa; a més, suposen un nou paradigma en el treball que incorpora noves destreses com la gestió de la marca personal, el treball en xarxa i a través de la col·laboració.

La cultura maker representa un pas endavant en l’ús de les tecnologies digitals basada en la cultura Do it Yourself (Fes-ho tu mateix). Urbalab ofereix un programa de xarrades i tallers que orientaran l’acció dels joves creadors o makers cap a projectes que responguen a necessitats i usuaris reals.

Taller_11:  Animació 2D i 3D.

Taller_12:  Arduino.

Taller_13: Impressió 3D.

Taller_14: Drons.

Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97