AULA MENTOR – Matrícula

Inici \ Aula Mentor – Matrícula

Fes clic en el formulari de matrícula i pagament de taxes, i emplena’l. No oblides marcar si es tracta de matrícula nova o renovació.

Nota important:

El formulari haurà de contindre, de manera clara, el nom de la persona que realitza el curs, el DNI i dins “Objecte triburari” l’acció formativa a la qual s’inscriu. Els comprovants que no disposen d’aquesta informació no podran ser tinguts en compte per a la matrícula del curs.

L’import de 48€ cobreix els primers 60 dies de curs. Si necessites més temps per a finalitzar el curs, hauràs de realitzar renovacions, de 30 en 30 dies (unitat mínima, no existeixen fraccions inferiors). L’import de la renovació és de 24€ per alumne i mes. El procediment per a efectuar la renovació és el mateix que el de la matrícula.

Prem generar: abans de realitzar el pagament no oblides imprimir una copia del formulari i una vegada pagat, envia el formulari i el comprovant a la direcció de correu electrònic gandia@aulamentor.es. Una vegada rebut i comprovat el pagament per l’administrador de l’Aula, procedirem a matricular-te en el curs seleccionat.

 

Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97