L’alumnat del Projecte ET FORMEM de Gandia “Sistema d’informació i bases de dades per al desenvolupament econòmic de Gandia” continua amb la formació del Certificat de Professionalitat de nivell 2 “Activitats Administratives en la relació amb el client”, que està desenvolupant-se en aquesta segona etapa.

D’una banda, des d’Urbalab Gandia, s’aposta per la professionalització fent ús de les metodologies comercials lligades al perfil administratiu i s’ha utilitzat una simulació d’empresa com a metodologia d’aprenentatge. Així s’ha fet que l’aula adopte la forma d’una oficina on es reprodueixen els circuits , les relacions i el moviment dels documents administratius habituals d’una empresa.

D’altra banda, s’ha donat prioritat a les tècniques de comunicació comercial en les operacions administratives generals, mitjançant els diferents canals de comercialització atenent a criteris de qualitat del servei d’atenció al client dins del seu àmbit d’actuació i responsabilitat. Així, l’alumnat es prepara per adquirir la integració i comunicació en el treball, per tenir un comportament responsable i un respecte als procediments i normes del centre de treball, competències professionals essencials per a realitzar gestions administratives en condicions adequades.

Cal recordar que amb aquest programa mixt de formació i ocupació , subvencionat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) i cofinanciat pel Fons Social Europeu està permetent a les 10 alumnes-treballadores tenir l’oportunitat per a formar-se i poder incorporar-se al mercat laboral amb qualificació i ja han avançat amb superació els dos primers mòduls formatius relacionats amb les destreses de comunicació i recepció, les tècniques d’atenció al client en el procés comercial, la tramitació i gestió administrativa, l’aplicació de la normativa mercantil i fiscal vigent i la gestió d’estocs en el procediment administratiu a més d’utilitzar aplicacions de gestió en la relació amb els clients i proveïdors i d’aplicar sistemes de salvaguarda i protecció de la informació.

#SomLabora #Formació #FSE #EtFormem #Labora #Gandia #Escolaocupació #UrbalabGandia #Ajuntamentdegandia #Inserciólaboral #EnsOcupemdelesPersones #gvalabora
@ajuntamentdegandia @GVALabora

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97