L’Acord Territorial de la Comarca de la Safor posa en marxa dos noves formacions en línia de caràcter completament gratuït, que tenen com a objectiu millorar i ampliar les competències digitals de les persones participants, així com la seua productivitat a l’hora de ser més eficients en les tasques quotidianes.

La primera d’elles, “Com millorar la teua productivitat” començarà el 27 de novembre. Amb una durada de 25 hores, té com a objectiu donar a conèixer com ser més productiu a través de ferramentes en línia com: Google Calendar, Gmail, Google Keep i altres extensions.

La segona, “Administració electrònica: com fer ús”, permetrà als participants conèixer què és la e-administració, quin tipus de certificats electrònics hi ha i com es pot fer una tramitació per Seu Electrònica. El curs, amb una durada de 15 hores, començarà el 30 de novembre i permetrà als participants adquirir coneixements per a realitzar els seus tràmits de forma segura.

El termini per a inscriure’s està obert i s’ha de fer a la web www.urbalabgandia.com/agenda. Les dues propostes tenen sessions en línia programades per a la presentació de l’equip docent, explicar la metodologia i resoldre dubtes a través de videoconferències en directe.

Cal destacar que amb aquestes propostes es pretèn millorar i consolidar les competències digitals de les persones participants, assolint ferramentes ja conegudes amb noves extensions i modalitats per a ser més eficient i productiu a l’hora de treballar en la xarxa. També donar la suficient confiança per fer tràmits a través de la Seu Electrònica de les diferents administracions públiques.

 

Aquestes noves formacions s’imparteixen per la plataforma d’elearning d’Urbalab Gandia i s’emmarquen en l’Acord Territorial de La Safor, La Safor Empren, impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), UGT-PV Intercomarcal la Ribera-Safor-Vall d’Albaida- Costera-Canal de Navarrés i Sindicat Unió Intercomarcal La Ribera-La Safor de CCOO-PV, amb el finançament de Labora i la Generalitat Valenciana.

 

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97