Urbalab Gandia i l’empresa 3D WHOLE, distribuïdor oficial de tecnologia 3D, han organitzat una jornada demostració el próxim 6 d’abril per a donar a conèixer les tecnologies de fabricació en 3D i les seues possibilitats d’aplicació en els diferents sectors professionals. La idea d’aquesta jornada demostració és que les persones participants aprenguen a relacionar la fabricació 3D amb el seu àmbit professional propi i explicar com podem construir el món que ens envolta.

La tecnologia 3D té nombroses i molt sorprenents aplicacions en els diferents àmbits professionals: metges, arquitectes, interioristes, persones que treballen en la construcció o cuiners utilitzen aquesta tecnologia 3D per presentar i publicar els seus treballs final i prototips. La tecnologia 3D no té cap limitació creativa, qualsevol idea, per difícil que semble, es pot dur a terme; a més, complementàriament amb un altre tipus de suports digitals, és la manera més fidel de mostrar l’acabat final el més ajustat a “la realitat”.

Al llarg de tota la sessió s’estarà permanentment en contacte amb la tecnologia d’impressió, es muntarà , prepararà i imprimirà diferents peces, aprenent a través de la pràctica, aquesta nova tecnologia.

La jornada tindrà lloc a l’Urbalab el 6 d’abril en horari de 11:00h a 13:00h. Les persones interessades poden inscriures en aquesta web.

Urbalab així mateix, amb l’objectiu de difondre la innovació tecnològica,  continuarà aquesta tasca amb la organizatció d’un curs de formació de 50 hores on professionals, persones emprenedores i creatives podran aprofondir en les aplicacions 3D en la pròpia práctica professional.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97