Taller d’Ocupació
SENDES URBANES IV

Inici \ Projectes \ Taller d’Ocupació Sendes Urbanes IV

QUÈ ÉS UN TALLER D’OCUPACIÓ?

El Programa de Tallers d’Ocupació es configura com un programa mixt d’ocupació i formació que té per objecte millorar l’ocupabilitat de les persones aturades a partir de 25 anys, amb l’objectiu de facilitar la seua inserció laboral, combinant la formació de certificats de professionalitat amb l’ocupació.

El programa combina les accions formatives en alternança amb la realització d’obres o la prestació de serveis d’utilitat o interés social per a la comunitat, sobretot en aquells de caràcter innovador que prenen com a base els nous jaciments de treball.

Els tallers d’ocupació es regulen a través de l’Ordre 11/2016, de 15 juliol, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

A QUI VA DIRIGIT?

Els 30 participants es formaran i estaran contractats per l’Ajuntament de Gandia per al desenvolupament del projecte, durant 12 mesos, mitjançant un contracte de formació.
Les persones destinatàries d’aquest programa hauran de complir els requisits mínims següents:
a) Tindre vint-i-cinc anys o més.
b) Estar desocupades i enregistrades en LABORA Ocupació, en la data de l’inici del procés de selecció del taller.
c) Complir els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

PROJECTE DE TALLER D’OCUPACIÓ SENDES URBANES DE GANDIA IV

Aquest taller és continuació dels T.O. Sendes Urbanes de Gandia I, II i III, i té per objecte el disseny, la rehabilitació i la promoció d’una Xarxa de Sendes Urbanes, que s’inicien en diferents punts de l’espai urbà de Gandia i penetren en les zones naturals de l’entorn, amb l’objecte de connectar la ciutat amb els recursos naturals més pròxims, i fer-los valdre, mitjançant activitats de dinamització de caràcter lúdic que promoguen la participació de la ciutadania.

 

El projecte permetrà realçar les zones verdes i naturals del terme municipal, potenciant el manteniment i respecte dels singulars ecosistemes existents. A més de configurar-se com un producte turístic alternatiu (natural, esportiu i de salut) i educatiu d’elevat valor per a treballar la sensibilitat de la població infantil i juvenil, tant de la ciutat com de la comarca.

En total, s’han dissenyat nou sendes, com si fora una flor composta on la ciutat és el centre i les sendes urbanes són els pètals. Cadascuna de les xarxes s’identifica amb un color i ens introdueixen en una temàtica que relaciona els diferents punts interpretatius de l’itinerari.

https://sendesurbanes.gandia.org/es/inicio/

Amb aquesta, Gandia ha desenvolupat quatre edicions d’aquest T.O. de sendes urbanes de Gandia, en els quals han participat més de 120 persones en situació d’atur, que han realitzat intervencions de condicionament i dinamització per a la utilització de les sendes urbanes que formen part de la xarxa.

ESPECIALITATS FORMATIVES:

ESPECIALITAT DE JARDINERIA

Certificats de professionalitat:

Requisits d’accés addicionals

  • Cap requisit addicional excepte demostrar nivell de competències de lectoescriptura.

ESPECIALITAT DE FÀBRIQUES D’OBRA

Certificats de professionalitat:

Requisits d’accés addicionals

  • Cap requisit addicional excepte demostrar nivell de competències de lectoescriptura.

ESPECIALITAT DE TEMPS LLIURE

EDUCATIU INFANTIL-JUVENIL

Certificats de professionalitat:

Requisits d’accés addicionals

  • L’alumnat hauran de complir algun dels requisits següents:
    1. Estar en possessió del títol de Batxiller.
    2. Estar en possessió d’un certificat de professionalitat de nivell 3.
    3. Estar en possessió d’un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional.
    4. Complir amb el requisit acadèmic d’accés als cicles formatius de grau superior, o bé haver superat les proves d’accés corresponents regulades per les administracions educatives.
    5. Haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys.
Actuacions -Sendes Urbanes IV

Actuacions -Sendes Urbanes IV

El Taller d’Ocupació Sendes Urbanes IV ha reprès les seues activitats després del període de descans estival i afronta l’últim trimestre d’any amb força.

ACTIVITATS D’ESTIU PER A XIQUETS I XIQUETES

ACTIVITATS D’ESTIU PER A XIQUETS I XIQUETES

L’especialitat de coordinació d’activitats de temps lliure infantil i juvenil del Taller d’Ocupació Sendes Urbanes IV de l'Ajuntament de Gandia vos convida a compartir amb nosaltres les activitats d’estiu que hem preparat: "ESPAI D'ESPLAI" és un espai d’oci gratuït...

INAUGURACIÓ DEL PARC MARIA-MERCÈ MARÇAL

INAUGURACIÓ DEL PARC MARIA-MERCÈ MARÇAL

Les tres especialitats del Taller d’Ocupació Sendes Urbanes IV de l’Ajuntament de Gandia han treballat de valent durant els últims mesos per aconseguir l’objectiu que es va veure acomplit divendres passat, quan es va produir la inauguració per part dels regidors...