Les tres especialitats del Taller d’Ocupació Sendes Urbanes IV de l’Ajuntament de Gandia han treballat de valent durant els últims mesos per aconseguir l’objectiu que es va veure acomplit divendres passat, quan es va produir la inauguració per part dels regidors locals del nou Parc de Maria-Mercè Marçal.

Els treballs realitzats per l’especialitat d’obra del taller han inclòs la construcció de murs de contenció dels talussos, preparació del terreny, disseny, fabricació i instal·lació de jocs infantils i bancs per a zones d’esplai, i un espai d’interpretació amb panells informatius i una taula sobre les Sendes Urbanes.

L’especialitat de jardineria ha treballat la preparació dels terrenys, la plantació i el manteniment de les diferents espècies que s’han volgut integrar (vinyes, ametlers, pruners, figueres, garrofers, oliveres, arbres de ribera) i les instal·lacions de rec necessàries.

Per part de l’especialitat dels coordinadors/res d’activitats de temps lliure infantil i juvenil es va preparar una sèrie d’activitats per fer d’aquesta inauguració un dia a recordar: així, es va proposar una visita guiada per a les persones assistents per tot el parc, on hi va haver jocs infantils, berenars i llimonada ecològica, i es visitaren els horts urbans per tal de comprovar-hi els treballs realitzats.

Vos animem a tots a visitar i gaudir d’aquest nou parc i de la xarxa de sendes urbanes: recordeu que es situa en l’Anella Verda, connecta els espais verds de les Ambrosies i l’Alqueria dels Martorell, i dóna també inici a la Senda Groga de Benipeixcar.

 

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97