Les xarxes socials no són només un mitjà d’entreteniment. El seu ampli ús ja no sols per particulars, sinó també per empreses, les ha convertides en una de les millors eines per a la cerca d’ocupació.

En l’actualitat, tindre presència en la xarxa i treballar en la nostra pròpia marca personal, pot ser un aspecte que ens diferencie de la resta de candidats a un lloc de treball. És una manera de cridar l’atenció dels professionals de Recursos Humans, els qui han trobat en les xarxes socials un nou aliat en la cerca de talent.

Totes les dades sobre una persona que es poden trobar en la web conformen la seua identitat digital. I aqueixa identitat digital aporta molta més informació sobre nosaltres que el CV.

Quins tipus de xarxes socials hi ha?

Hi ha gran varietat de xarxes socials, però a grans trets es podrien classificar en dos tipus:

Xarxes horitzontals o genèriques. Són les que no tenen una temàtica definida i es dirigeixen a tot tipus d’usuaris. Alguns exemples són Facebook, Twitter o Instagram.

Xarxes verticals o especialitzades. Són les que, com el seu propi nom indica, tendeixen a l’especialització. Compten amb una temàtica definida i un públic concret. Dins d’aquest apartat entrarien totes les xarxes professionals enfocades al fet que els usuaris generen relacions professionals entre si. Amb l’exemple de LinkedIn com la principal xarxa social professional.

En Urbalab Gandia som conscients del valor d’aquestes eines. Per això hem creat dos cursos on podràs aprendre tot el necessari per a usar les xarxes socials en la cerca d’ocupació.

XARXES SOCIALS PER L’OCUPACIÓ

En aquest curs coneixeràs quines són les xarxes socials més indicades per a la cerca d’ocupació. Aprendràs a usar l’eina per a construir la teua pròpia marca personal de la manera més atractiva possible i vores com establir contacte amb les empreses.

El curs se celebrarà els dies 4, 5, 6 y 7 de juliol de 9:30 a 13:30. Últim dia de 9:30 a 12:30h.

LINKEDINCOM TINDRE UN PERFIL PER A la revolta D’OCUPACIÓ

Aquest curs va dirigit a aquelles persones que vulguen aprofundir encara més en la xarxa social professional per antonomàsia LinkedIn, valorada com la millor xarxa social per a trobar ocupació. Aprendràs a crear un perfil el més atractiu per a les empreses, buscar ofertes d’ocupació i establir contactes professionals.

El curs se celebrarà els dies 11, 12, 13 y 14 de juliol de 9:30 a 13:30. Últim dia de 9:30 a 12:30h.

Tots dos cursos requereixen de disposar competències digitals bàsiques.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97