Gandia, juntament amb altres 89 ciutats espanyoles, forma part de la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació, Red Innpulso, promoguda pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.
La ciutat, després d’haver rebut i mantingut este distintiu des de 2016, continua mostrant un important esforç i compromís amb la innovació, així com la seua contribució des de l’esfera local al canvi de model productiu.

Un dels esdeveniments anuals més representatius de la Xarxa Innpulso és l’esdeveniment Innpulso Emprende, que en la seua VII edició, reunirà els alcaldes i alcadesses de les ciutats pertanyent a la Xarxa, al costat de les Pimes/Micropimes més innovadores que hagen sigut seleccionades en cadascuna de les ciutats.

En el marc d’aquesta trobada, l’Ajuntament de Gandia ha convocat el procés de selecció de la “Empresa innovadora Ciutat de Gandia 2024”. Es tracta de seleccionar una empresa innovadora o projecte empresarial de Gandia que, en companyia de l’Alcalde de Gandia, participe en el VII Innpulso Emprende, que tindrà lloc a la ciutat de Barakaldo el 8 de maig de 2024. Les despeses de participació en este esdeveniment seran sufragats per l’Ajuntament de Gandia.

Durant l’esdeveniment, l’Alcalde de Gandia oferirà un pitch d’1 minut destacant el caràcter innovador de la ciutat i l’empresa participant durant un pitch de 3 minuts, presentarà la seua proposta de valor, les característiques innovadores de la seua empresa i la seua contribució als objectius de l’Agenda 2030.

En estos aspectes es basarà el Jurat de la Trobada per a valorar les empreses que obtenen les dos distincions proposades: una com a projecte més innovador en l’àmbit de la innovació social i urbana i una altra com a projecte més innovador en l’àmbit de la innovació tecnològica. S’oferirà també una menció especial a l’empresa o projecte més influencer, és a dir, aquella que major interacció aconseguisca en xarxes socials.

Esta trobada està emmarcada en l’estratègia de la Xarxa orientada a la promoció de les Pimes Innovadores dels municipis i donar-los visibilitat per a facilitar el seu accés a mercats potencials i a possibles inversors, convertint l’esdeveniment en un aparador immillorable per a mostrar el talent innovador local a altres municipis, representants de grans empreses i Business Angels.

Si eres Pimes/Micropimes/Start up de recent creació (antiguitat no superior a 3 anys), o projecte emprenedor, amb alt component d’innovació i pla de creixement ambiciós, i amb domicili social i centre de treball a Gandia, no perdes l’oportunitat de presentar-te a aquesta convocatòria.
Consulta les bases de participació a la web www.urbalabgandia.com
La convocatòria està oberta fins el 18 d’abril de 2024 a les 24h.

Comparteix: