Un currículum és la teua carta de presentació. Un bon format adaptat al teu perfil pot marcar una diferència crucial per a destacar de la resta de candidats i aconseguir l’anhelada entrevista.

Però un currículum és molt més que un document amb un disseny i format atractiu, un currículum és la teua presentació: parles de formació, d’experiència laboral, d’habilitats personals, destreses i competències, en definitiva trasllada la imatge de qui eres, quins són les teues passions, els teus valors i les teues preferències, o siga com entens el treball i cap a on dirigeixes el teu desenvolupament professional.

No és així? No aconsegueixes que el teu currículum explique la teua història? Ho entenem, no és fàcil reflexionar i parlar sobre un mateix, dediques temps i esforç a elaborar un document que reflectisca la teua formació i experiència el resultat de la qual és una fulla que reflecteix els teus fets passats però no les teues futures expectatives i/o aspiracions, a més t’has parat a pensar si el contingut s’adapta a l’empresa a la qual et dirigeixes, al lloc que es requereix o als teus objectius professionals?

Més enllà de l’expedient acadèmic i de l’experiència, les empreses valoren les habilitats que permeten que les persones puguen adaptar-se a entorns en continu canvi. Canvis que ens obliguen a mantenir l’alerta activada cap a una millora contínua tant de les nostres competències professionals més tècniques com en les nostres habilitats personals, i tot açò dirigit a una meta professional, una meta que la teua mateix has de traçar-te. Com?

No et preocupes, en Urbalab donem especial consideració a la creació d’una marca personal pròpia, a l’adquisició de les competències transversals necessàries en el mercat laboral actual, i a la divulgació del coneixement i ús de les eines TIC imprescindibles per a aconseguir comunicar el teu objectiu. Per açò hem creat el taller SITUA’T. Comença per aquest taller, t’ajudarem a identificar el teu punt de partida, a conèixer quins són les teues competències personals més destacades, quins hauràs de reforçar i què adquirir per a convertir-te en el/la professional que les empreses necessiten.

Aquest primer diagnòstic et permetrà traçar un PLA D’ACCIÓ per a maximitzar les oportunitats laborals i potenciar la teua diferència en el mercat laboral. Un full de ruta que pot incloure un recorregut per algun dels nostres programes de formació. La pròxima edició es realitzarà el 01 de desembre, inscriu-te ja!.

T’oferim un recorregut per les activitats programades relacionades amb la millora del perfil professional i l’adquisició de competències transversals, que t’ajudaren en la teua cerca activa d’ocupació.

No pots perdre’t aquesta oportunitat!

“El millor moment per a plantar un arbre va ser fa vint anys. El segon millor moment és ara.”

(Proverbi xinés)

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97