El Departament d’Educació del Ajuntament de Gandia, dins del pla d’Absentisme i Abandó Escolar, va iniciar el mes de març el programa Jove Oportunidat (JOOP) de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Aquest programa, que compta amb el finançament del Fons Social Europeu, té com a objectiu motivar i orientar a joves d’edats compreses entre els 16 i els 21 anys que han abandonat el sistema educatiu i no estan actius laboralment. Per això, necessitaran una intervenció que actue sobre la seua motivació, reforce la seua autoestima i els ajude a construir un projecte integral de vida.

El personal Tècnic d’Inserció i Orientació Laboral de UrbaLab Gandia, ha dut a terme una jornada amb els responsables Tècnics i joves praticipants del programa. Durant el transcurs d’aquesta jornada informativa els joves “joopers” de Gandia han tingut l’oportunitat de conéixer els diferents serveis, tant de formació com d’ocupació, que s’ofereixen des de Urbalab Gandia i que comprenen l’orientació laboral, els recursos formatius, ofertes laborals, assessorament a emprenedors i la millora de les competències professionals i digitals entre altres.

El programa JOOP els està proporcionant l’orientació sobre les diferents famílies professionals de la formació professional des d’un enfocament pràctic, visitant entitats i empreses on els mostraran el treball real que exerceix cada titulació i d’aquesta manera puguen descobrir la seua vocació.

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97