Organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Gandia i el Consell  dels  Joves, s’està celebrant la XX Fira de l’estudiant de Gandia que es desenvolupa del 26 al 29 d’abril de 2022 i que té lloc en la Plaça del  Tirant.

Urbalab està present en la fira per a informar sobre els seus programes i serveis dirigits tant als joves visitants com al personal docent i públic en general. Les persones visitants podran conéixer de primera mà les activitats i recursos de formació, orientació laboral, emprenedoria i innovació que ofereix aquest departament i que els ajudarà convertir-se en els professionals del segle XXI.

La Fira de l’estudiant compta amb la participació de 40 estands on diferents entitats i centres de formació de la comarca, presenten les seues propostes educatives i de serveis amb la finalitat de millorar la qualificació dels nostres joves, de manera que puguen trobar el suport que necessiten per a adaptar-se als canvis de la societat actual.

Es preveu que més de mil joves estudiants d’ESO, Batxiller i Cicles formatius de tota la Comarca visiten aquests dies la fira. Urbalab romandrà present durant tota la setmana.

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97