Feliç Any Nou replet de nous projectes i bons resultats!” Este és el nostre desig per a tota la ciutadania de Gandia en particular i l’univers en general.

Els últims i primers dies de l’any es converteixen en intenses jornades de reflexió sobre aquelles assignatures pendents que ens persegueixen, any rere any, convertides en una llista de desitjos cada vegada més inassolible. No és temps per proposar-se canvis radicals ni demanar impossibles, però si per reprendre aquelles qüestions que poden ajudar-nos a realitzar petits avanços en el nostre dia a dia, tant personal com professionalment.

Des de la programació d’ Urbalab Gandia et plantegem una sèrie d’activitats que poden ajudar-te a prendre decisions, fins i tot a trobar determinades solucions, que converteixen la teva llista de desitjos en aprenentatges i experiències realistes i, sobretot, assolibles. Revisa la següent llista de tendències per aquest 2017 que et proposem i chequea quin és el teu propòsit per a este nou any:

  • En primer lloc seguim parlant d’un clàssic, una tendència que ens parla de professions directament relacionades amb les Tecnologies de la Informació i Comunicació. Si este no és el teu perfil exactament, deixa que continuem parlant-te de la importància de l’adquisició i millora de les habilitats personals (Soft skills) que poden ajudar-te en el teu procés de cerca activa d’ocupació i/o engegada d’un projecte professional.
  • No oblides incloure en el teu check en accions relacionades amb la millora de la competència digital, un requisit cada vegada més exigit a tot tipus de candidats. Utilitzar les TIC, les xarxes socials i les noves formes de comunicació i treball online són clau a l’hora de trobar un lloc de treball en l’actualitat.
  • Per emprendre, primer s’aprèn“. Tant si comences com si el teu negoci ja està a ple rendiment, no has de deixar de formar-te per millorar les teves habilitats com a emprenedor i adaptar la teva empresa als nous paradigmes empresarials i socials.
  • Inclou en el teu projecte d’empreniment la presència del teu negoci a l’àmbit digital: es consolida cada vegada més l’espai digital com un escenari de canvi, tant en els processos de negoci com en l’apropament als clients. Aprèn a interactuar amb ells, els teus clients SI estan a la xarxa.
  • Una tendència continuada en la qual no has de deixar d’invertir: fomenta el Networking. Vine, participa, interactua, potencia les relacions amb les persones que trobes a Urbalab, tal vegada conegues una persona que pugua convertir-se en un possible col·laborador/a, reclutador/a, emprenedor/a… fins i tot un amic/a. Et costa treballar aquest aspecte, llavors torna al punt primer d’esta llista, i revisa els teus checks.

Ja pots començar a convertir els teus propòsits en realitat. Inscriu-te en les nostres activitats.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97