L’educació en línia és una modalitat de l’educació a distància que utilitza internet, amb totes les seues ferramentes tecnològiques de la informació i la comunicació, per a realitzar el procés d’ensenyament-aprenentatge.

La situació de confinament obligatòria a la que va portar la pandèmia el passat mes de març, va afavorir l’explotació d’aquest recurs des de moltes vessants. Ens resulta senzill pensar la seua aplicació en tots els nivells educatius, des de l’educació primària fins a la universitària, però la seua utilització ha anat més enllà. I bé que ho sabem a Urbalab Gandia.

Preocupats i ocupats per fomentar la digitalització com a condicionant fonamental per a una societat més lliure, autònoma i productiva, a Urbalab Gandia hem desenvolupat una plataforma que permet no sols realitzar cursos en directe, sino també tindre accés a recursos en línia que et permeten marcar el teu propi ritme d’autoaprenentatge, explorar I decidir a quin tipus de formació vols accedir.

Per fer-ho simplement has d’entrar a la web d’Urbalab Gandia.  I en l’apartat Autoaprenentatge en línia hi trobaràs un ample ventall de possibilitats: com fer el teu currículum, distingir la utilitat de les diferents xarxes socials, com crear la teua marca personal o com cercar els canals d’ocupació més adequats per al teu perfil professional, entre d’altres. També pots trobar recursos en l’apartat Connecta online on professionals de diferents sectors han aportat videocàpsules formatives de lliure accés sobre temes com comerç online, webs, etc.

Aquest tipus de recursos et permetrà accedir-hi quan vullgues I autogestionar la teua formació. Però si el que vols és obtindre una titulació, pots inscriure’t al programa Aula Mentor, una formació oberta i flexible a través d’Internet, adreçada a persones que desitgen ampliar les seues competències personals i professionals. El programa disposa d’una àmplia gamma de cursos en matèries molt diverses, en els quals pots inscriure’t durant tot l’any. Una vegada finalitzada l’acció formativa i superat un examen presencial que es realitza al nostre centre, rebràs un certificat expedit pel Ministeri, ja que es tracta d’una iniciativa promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Professional en col·laboració amb altres institucions públiques i
privades tant nacionals com internacionals.

Recorda que Urbalab Gandia és un espai públic de col·laboració i innovació social on pots trobar totes les eines necessàries per a adaptar-te als requeriments laborals de l’actualitat. Un espai que guia totes les seues accions cap a l’objectiu de connectar el talent del territori amb els recursos de l’entorn.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97