Amb més de 60 participants ja beneficiats en les primeres cinc edicions, Urbalab Gandia obri el termini d’inscripció per a tres noves edicions del curs “Millora les teues Capacitats Digitals”. El curs aborda temes fonamentals com: correu electrònic, seguretat en línia, creació de continguts, eWork, Intel·ligència Artificial, Big data i resolució de problemes. Esta combinació de teoria i pràctica busca empoderar als participants per a desembolicar-se amb confiança en l’entorn digital actual.

Amb una duració de 30 hores, la formació es realitzará en les instal·lacions de l’Urbalab Gandia en horari de matí, de 9.30 a 13.30h.  Les persones interessades poden inscriure’s ací en alguna de les següents edicions programades per a aquest estiu:

  • Del 17 al 27 de juny
  • De l’1 al 10 de juliol
  • Del 15 al 24 de juliol

En acabar la formació, l’alumnat participant haurà adquirit les habilitats digitals bàsiques per a realitzar comunicacions i transaccions segures en línia amb els seus dispositius, a més d’oferir-los noves oportunitats per accedir a  altres tipus d’aprenentatge i evolucionar cap a una formació més complexa en àrees com ara programació o robòtica.

El projecte està organitzat per l’Ajuntament de Gandia, amb el suport d’una ajuda de 24.500 euros de la Subdirecció General de Planificació i Gestió de la Formació Professional, dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, Fons Next Generation. En aquest context, Urbalab Gandia forma part de la Xarxa Nacional de Centres de Capacitació digital per a la realització d’activitats destinades a aconseguir millorar les habilitats digitals de la ciutadania.

Aquest projecte complementa a la Unitat de Formació i Orientació laboral, amb l’objectiu final de fomentar l’acreditació professional de competències de la ciutadania.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97