L’Ajuntament de Gandia, des de l’Àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació llança el programa “Digitalitza el teu comerç”, amb la finalitat de sensibilitzar al sector comercial minorista de la ciutat, de la necessitat de incorporar les noves tecnologies a la gestió del seu negoci i al procés de venda, com a factor de competitivitat, consolidació i creixement del mateix.
La tecnologia ha modificat profundament societat i la economia. Els comerços no poden ser aliens a esta realitat. Més bé, al contrari, el que han de fer és aprofitar aquesta oportunitat per a millorar cada dia i oferir eixa millora als seus clients, connectant directament amb ells, amb les seues necessitats i interessos. Perquè, si la forma de comprar ha canviat, també hi haurà de canviar-se la forma de vendre.
El programa consta de 7 sessions presencials i gratuïtes, que ajudaran als comerciants a iniciar i millorar el camí de la transformació digital del seu negoci, oferint-los solucions Tic’s i donant-los a conèixer els reptes i oportunitats que la incorporació de la tecnologia ofereix al sector comercial. Coneixeran diferents tipus de ferramentes al seu abast per a poder canviar el seu model de negoci, adaptant-lo al nou entorn digital.
Comença el 23 de setembre i finalitza el 19 d’octubre. Les sessions seran a URBALAB i en horari de 13.45h a 15h, per tal de facilitar l’assistència dels comerciants.
La primera sessió, sota el nom “Claus per a la digitalització del teu comerç”, té com objectiu conèixer els principals beneficis de digitalitzar el negoci i triar l’estratègia adequada, per tal de millorar la rendibilitat de l’empresa. Les següents sessions tractaran sobre Ecommerce i Market Place, Coneix el Market place de Gandia, Informatitza la gestió del teu comerç, Què són i com funcionen els CRM (gestió de les relacions amb els clients), solucions Tic per a millorar el procés de venda i campanyes de promoció amb email màrqueting.

Les inscripcions ja estan obertes a la nostra agenda. Les places són limitades. Reserva la teua i no perdes l’oportunitat!!

Comparteix: