Este dilluns 26 de febrer ha començat el primer dels cursos d’aprenentatge en competències digitals que s’impartiran al Centre de Capacitació digital de l’Ajuntament de Gandia, situat a Urbalab.
Esta formació té una durada de 30 hores i en els seus continguts es tracten les competències digitals bàsiques. Entre altres matèries, l’alumnat aprendrà: correu electrònic, seguretat en línia, creació de continguts, eWork, Inteligencia Artificial, Big Data i resolució de problemes. La formació és teòrica i pràctica, per desenvolupar l’autonomia informàtica dels participants.
L’objectiu dels cursos és dotar a l’alumnat de les habilitats bàsiques que els facilitaran realitzar comunicacions i transaccions segures en línia amb els seus dispositius, així com accedir a noves oportunitats de formació i aprenentatge que podran evolucionar cap a una educació més complexa en àrees com programació o robòtica.
Està previst que enguany, s’imparteixen a Urbalab Gandia 8 edicions d’esta matèria en les que es formarà a més de 100 persones. El següent curs començarà 21 de març, en horari de matins de 9.30 h a 13.30 h i les persones interessades en esta o en posteriors convocatòries es poden inscriure ací.
L’Ajuntament de Gandia ha rebut una ajuda de 24.500 euros de la Subdirecció General de Planificació i Gestió de la Formació Professional, dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, Fons Next Generation, que permet la realització d’activitats destinades a aconseguir millorar les habilitats digitals de la ciutadania.
Aquest projecte complementa a la Unitat de Formació i Orientació laboral, amb l’objectiu final fomentar l’acreditació professional de competències de la ciutadania.

Comparteix: