L’Ajuntament de Gandia, a través de l’Urbalab, col•laborarà amb Decathlon en la difusió i captació de personal per a treballar en la nova tenda de pròxima apertura a Gandia. En reunió mantinguda ahir dijous dia 26 de gener entre representants de Decathlon i personal tècnic de l’Ajuntament de Gandia en les instal•lacions de Decatlhon a València, es van concretar els termes d’aquesta col.laboració, amb la intenció última de facilitar l’accés a les ofertes als ciutadans i ciutadanes de Gandia.

A partir del dilluns dia 30 de gener, i al llarg de les pròximes 2 setmanes, les persones interessades en treballar en Decathlon Gandia, podran, de forma alternativa presentar la seua candidatura en la pròpia web de Decathlon o inscriure’s a l’Urbalab Gandia. Qualsevol de les dos vies serà valida per a concórrer a les ofertes.

A més, des de l’Urbalab Gandia es donarà informació sobre els perfils i requisits dels llocs, s’assessorarà a les persones interessades per a l’elaboració del currículum vitae i es remetrà la llista de les persones inscrites a través d’aquesta via als responsables de Decatlhon, que cridaran a entrevista a aquelles persones que millor s’ajusten al perfil requerit.

Els perfils exigits són dos:

  • Responsables de secció d’esport.
  • i Venedor/a esportista.

En els dos casos, es cerquen persones coneixedores i practicants d’algun esport, ja siga a nivell professional o amateur i amb una clara orientació al client. La majoria de llocs ofertats es concentren en el perfil de Venedor esportista.

Es calcula que al voltant de 50 persones formaran part de la plantilla de la tenda de Gandia. L’apertura està prevista per a finals del mes de març.

Recordeu que les persones i interessades que complixquen el perfil, poden inscriure’s en la web de Decatlhon o, alternativament, acudir a les instal•lacions de l’Urbalab.

Més informació en:

Urbalab Gandia.

Area de Polítiques Econòmiques i Innovació de l’Ajuntament de Gandia.
C/ Fundació Vicent Ferrer, 6. (Junt a la plaça del Prado)
Horari d’atenció de 10:00h a 13:30h.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97