Urbalab Gandia ha organitzat de setembre a novembre un BootCamp. Es tracta d’una metodologia intensiva d’estudi enfocada a adquirir coneixements pràctics i específics relacionats amb el desenvolupament de programari.

Aquesta formació intensiva es dirigeix a qualsevol persona que vulga reinventar-se professionalment i dirigir la seua carrera cap al sector digital. No existeixen requisits mínims per a apuntar-se, ja que en poc temps s’adquireixen tots els coneixements necessaris.

El BootCamp ha estat conformat per dos cursos de 100 hores cadascun. En el primer han treballat la introducció a la programació, el desenvolupament de programari, les eines de programació, el llenguatge de marques (HTML i CSS) així com Javascript i Bootstrap.

Durant el segon curs, s’han centrat al framework Angular, Typescript, el responsive design, crear interficies web amb Angular i desplegar aplicacions fronted amb Amazon Web Services (AWS).

Tot realitzat a través de metodologies Learn by doing, aprenent mentre es realitza, i, per tant, partint de la pràctica, amb grups reduïts i metodologies actives.

Esta formació finalitza amb pràctiques professionals no laborals per a les persones que han finalitzat el BootCamp. Per aquest motiu Urbalab Gandia aquesta mediant amb empreses que tinguen un departament d’IT i alguna persona responsable de programació per col·laborar amb elles amb les pràctiques no laborals.

Si tens una empresa amb un departament tecnològic on necessites personal per a realitzar pràctiques pots emplenar el document que trobaràs a aquesta web i ens el fas arribar a través de correu electrònic.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97