El proper dilluns 28 de maig, iniciem el Programa UrbaJobs. Es tracta d’un mètode innovador amb el qual podràs fer l’autodescobriment necessari que t’ajudarà a traçar un pla d’acció realista i eficaç que et permetrà posar en valor tot el teu potencial personal i professional per a trobar feina. Les jornades són de caràcter gratuït, es duran a terme en horari de 9:30 a 13:00, a les instal.lacions d’URBALAB, i la durada serà fins dijous 31 de maig.
Durant aquests dies podrás participar en les activitats de dinamització que formen part d’aquest mètode i aprendràs com aprofitar les habilitats digitals que milloraran la teua reputació online, així com l’ús de les TIC apropiades en la gestió de la Marca Personal.
També practicarem les competències demandades per les empreses del segle XXI, com: treball en equip, comunicació, creació i innovació, presa de decisions, etc. A més a més, et mostrarem nous recursos per enfrontar-te a la recerca activa d’ocupació.
Durant les jornades comptarem amb l’assistència d’empreses del “Club d’Ocupació” de Urbalab, que ens explicaran quins són els perfils professionals més demandats i quines són les competències personals que valoren més per a treballar amb ells. Podreu parlar directament amb aquestes empreses per a donar-vos a conèixer professionalment.
És un bon moment per a re-pensar què aconseguir per al teu futur professional i transformar-te en un professional del segle XXI.
La inscripció és única per a totes les activitats de la setmana. Reserva la teua plaça!
T’esperem!

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97