Urbalab Gandia posa en marxa una nova edició del Programa TIC Majors dirigit a persones majors de 60 anys per afavorir la e-inclusió i reduir la bretxa digital en aquest sector de la societat.
Les persones majors, en ocasions, no tenen accés a les tecnologies o no saben utilitzar-les, la qual cosa genera una important bretxa digital que com administració pública més propera a la ciutadania, hem de salvar. Urbalab Gandia, com espai públic d’innovació social i digital de la ciutat, impulsa aquesta iniciativa, per tal de donar resposta a aquesta necessitat.
El programa TIC Majors ofereix tallers gratuïts per apropar les persones majors als dispositius mòbils d’una manera amigable i normalitzar el seu ús en la vida diària perdent la por a utilitzar-los. En aquesta edició, TRAU-LI PARTIT AL TEU MÒBIL, les persones participants aprendràn a utilitzar el telèfon mòbil, navegar per internet, fer videotelefonades i conèixer les aplicacions disponibles per a fer tràmits en Sanitat.
Estan previstes dues edicions d’aquesta formació. Una es desenvoluparà al centre Urbalab Gandia i l’altra al Grau, en les aules de la Confraria de Pescadors.
El programa va dirigit a persones majors de 60 anys. És gratuït i cal inscriure’s prèviament.
Les inscripcions estan al seu abast en Urbalab Gandia o per a les persones que vullguen fer la formació al Grau, en el Centre de convivència (Carrer Císcar, 12) i en l’Oficina de la Junta de Districte de Grau i Platja (antic local de colombaires).
La data d’inici és el 21 de maig en Urbalab i el 17 de juny al Grau.
Les places són limitades. No perdes aquesta oportunitat i reserva la teua plaça!
Descarrega el fullet explicatiu

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97