Hui 4 de maig s’inicia la Fase 0 del Pla cap a la nova normalitat, que s’estendrà en principi, fins a l’11 de maig. Són moltes els dubtes que se li plantegen a les pimes i autònoms sobre quins són les condicions, requisits, característiques i mesures de seguretat que s’han d’adoptar per a poder reiniciar les activitats. És per això que hem actualitzat, en la web de mesures especials Covid-19, totes les disposicions publicades sobre aquest tema.

 

En elles s’aclareixen qüestions com, quin és l’aforament permès?, puc atendre diversos clients alhora?, quines mesures d’higiene i protecció he d’adoptar?, he d’incorporar elements de senyalització de la distància mínima i de l’aforament permès?, en quines condicions puc reiniciar l’activitat de reformes en la construcció?…

 

Per a trobar la resposta a aquestes qüestions, has de consultar les últimes Ordres Ministerials, que hem publicat en l’apartat Disposicions Generals:

 

 

 

 

A més de la normativa, en la secció d’Informació per a empreses i ciutadania, trobaràs un document elaborat pel Ministeri de Sanitat, on es donen respostes a les principals preguntes formulades amb motiu del Pla per a la transició cap a una nova normalitat. Així com diferents guies sobre pràctiques segures per a l’obertura dels comerçosFAQ amb les preguntes més freqüents sobre comerços i Protocol i guia de bones pràctiques dirigides a l’activitat comercial.

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97