“Un programa pensat per a millorar la ocupabilitat de les persones joves de Gandia”

L’Ajuntament de Gandia desenvolupa un projecte finançat pel FSE a través de la convocatòria d’ajudes del Ministeri de la Presidència i per a les Administracions Territorials. Aquest projecte denominat QUALIFICA JOVE es centra en l’àmbit dels Itineraris Integrats d’Inserció sociolaboral i té per objecte millorar l’accés al treball de les persones joves de la ciutat de Gandia.

En què consisteix?

En l’engegada de 3 itineraris de formació en sectors d’activitat que són claus en l’economia local:

  • Itinerari 1.- Carnisser/a i xarcuter/a.

Aquesta formació permetrà als/les joves participants l’adquisició de les competències i acreditació necessària per treballar en les ocupacions de carnisser/a i/o xarcuter/a, en les empreses de carnisseria- xarcuteria, indústries de la carn i d’elaborats càrnics, grans superfícies de comercialització, hipermercats i supermercats, realitzant operacions de valoració de la carn, especejament i de preparació dels productes càrnics així com realitzar la comercialització de productes càrnics en una xicoteta empresa.
Els mòduls formatius teòric/pràctics tindran una durada de 505 hores, els continguts dels quals conduiran a l’obtenció del Certificat de Professionalitat de nivell 2 (INAI0108).

  • Itinerari 2.- Logística: operacions auxiliars en la recepció de mercaderies.

Aquesta formació permetrà als/les joves participants l’adquisició de les competències i acreditació necessàries per treballar en les ocupacions de carretoner/a, mosso/a de magatzem, peó de la indústria de l’Alimentació, Begudes i Tabac, preparador/a de matèries primeres i/o operador de màquines per elaborar i envasar productes alimentaris realitzant les operacions de recolçament en la recepció i preparació de les matèries primeres i auxiliars que intervenen en els processos productius; operacions rutinàries i senzilles d’elaboració i envasat de productes alimentaris, i maneig de càrregues amb carretons elevadors, per a la càrrega i descàrrega de mercaderies.
Els mòduls formatius teòric/pràctics tindran una durada de 395 hores, els continguts dels quals conduiran a l’obtenció del Certificat de Professionalitat de nivell 1 (INAD0108).

  • Itinerari 3.- Community Manager i Estrateg Social Media per al sector turístic.

Aquesta formació permetrà als/les joves participants l’adquisició de les competències i acreditació necessàries per treballar en els departaments de màrqueting, comunicació i gabinets de premsa i comunicació de qualsevol empresa o organització tant de l’àmbit públic com del privat, especialitzant-se en la construcció, gestió i administració de comunitats online dins del sector turístic, un dels sectors productius més importants de l’economia local i que més està implementant la transformació digital en els seus productes, destinacions i nous models d’intermediació hagut de, fonamentalment, a la pròpia digitalització del turista.
Els mòduls formatius teòric/pràctics tindran una durada de 433 hores, els continguts de les quals conduiran a l’obtenció del Certificat de Professionalitat de nivell 3 (COMM0112).

 

De manera transversal els/as participants del programa rebran accions complementàries de tutories i acompanyament adaptat i específic, dutes a terme per un equip de professionals en els àmbits del desenvolupament personal i les noves tecnologies.

 

A qui va dirigit?

Les 30 places (10 en cada itinerari) aniran destinades a joves  d’entre 16 i 29 anys, aturats i inscrits en el Pla de Garantia Juvenil.

 Quant tindrà lloc?

Els itineraris formatius es desenvoluparan durant els mesos d’Abril a Octubre de 2018.

On puc inscriure’m i ampliar  la informació?

Pots acudir a l’espai URBALAB de l’Ajuntament  de Gandia, situat en la C/ Fundació Vicent Ferrer (al costat de la Plaça del Prado) en horari de 10,00h a 13,30h de dilluns a divendres.

 

Data màxima d’inscripció fins al 29 de març de 2018.

 

+Info:

Telèfon: 96 296 97 98 / Mail: urbalabgandia@gandia.org

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97