Els estudis més prestigiosos diuen que el treball del futur encara no existeix i que moltes de les professions actuals seran substituïdes per les noves tecnologies. Urbalab Gandia és molt conscient que aquesta revolució digital implicarà dues coses, per una banda augmentar els coneixements digitals i per l’altra banda treballar en les competències i habilitats de les persones.

L’ecosistema laboral canvia molt de pressa, els robots han arribat per quedar-se i digitalització és un fet. Per aquestes raons la nostra agenda de formacions gira entorn d’aquestes dues tendències:

L’espai Maker és un espai de creació i treball col·laboratiu dintre d’Urbalab. Un lloc on produir, aprendre, explorar, compartir i fabricar creacions pròpies, mitjançant les tecnologies de fabricació digital. A dies d’ara està programat la formació d’Iniciació al modelat 3D. Un taller per conèixer les eines de disseny per a crear personatges i escenaris en 3D, mitjançant el software de creació BLENDER. Aprendre la utilització de les ferramentes de modelat per a videojocs i les aplicacions pràctiques d’aquestes tecnologies. Es realitzarà del 21 al 29 d’octubre de 10:00 a 13:00h amb una duració de 21 hores. És totalment gratuït i queden molt poques places. És podeu inscriure a: http://bit.ly/iniciacio-videojocs.

L’espai connecta, ofereix gran qualitat de formacions centrades en la comunicació i autoconeixement. Treballar les habilitats soft són l’objectiu perquè els futurs professionals siguen capaços d’adaptar-se a l’era del canvi constant.

– Les teues competències els teus punts forts

– Introducció a MINDFULNESS

– La Comunicació Interpersonal Pública

– Treballa la teua Marca Personal

Totes les formacions són gratuïtes i les inscripcions a través de web d’Urbalab: https://www.urbalabgandia.com/agenda/

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97