L’Àrea d’Economia, Empresa, Innovació i Comerç de l’Ajuntament de Gandia informa que la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme ha obert la convocatòria d’ajudes per a Comerç i Artesania.

Si eres una pime comercial, iniciaràs una activitat comercial, o bé eres una pime artesana, aquest programa d’ajudes et pot interessar.

Si tens previst obrir un comerç al públic entre l’1 de febrer i el 30 de setembre de 2024, pots accedir a la subvenció de les despeses corrents derivades del manteniment d’un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d’una activitat comercial en un local en el qual, amb anterioritat, s’haja desenvolupat activitat econòmica (estudis, gestoria, notaria i registre i despeses de lloguer). Es tracta de la subvenció Emprenem Comerç.

Per al cas de les pimes comercials, podran subvencionar la inversió en equipament, obres o instal·lacions, incloent-hi aplicacions informàtiques i despeses derivades de la creació d’una pàgina web destinada a la implantació de la venda en línia o la integració en una plataforma en línia de comerç electrònic. És la subvenció Crea Comerç.

Finalment, Avalem Artesania, finança la promoció del producte, formació i assistència a certàmens per a les pimes artesanes.

Si vols conéixer els detalls, requisits, quantia, termini i tràmits per a sol·licitar aquestes subvencions, participa en la sessió informativa que hem preparat en Urbalab Gandia per al pròxim 23 de gener de 2024 a les 13.30h.

Inscriu-te i reserva la teua plaça.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97