L’Acord Territorial de la comarca de la Safor va acollir el passat 3 de febrer en Urbalab Gandia un reeixit esdeveniment de networking que va reunir a quasi 20 empreses de la comarca de la Safor i representants de tots els centres de formació professional de la zona. La finalitat d’aquesta trobada era fomentar la col·laboració entre el món empresarial i el sector de la formació professional, amb l’objectiu de impulsar les sinergies entre tots dos i millorar el desenvolupament econòmic i social de la comarca. 

L’esdeveniment va comptar amb la participació d’empreses de diversos sectors, des de la tecnologia fins a l’alimentació, passant per l’energia i la logística. Els representants dels centres de formació professional, per part seua, van tindre l’oportunitat de presentar la seua oferta formativa a les empreses assistents. 

Es va desenvolupar a través de rondes de presentacions ràpides amb les quals així es posava en contacte a les quasi 40 persones que van assistir en poc menys de seixanta minuts. 

El Networking va finalitzar amb un café en el qual les persones participants van poder intercanviar experiències i trobar oportunitats de col·laboració, sota una atmosfera molt positiva i amb gran motivació per part de tots/as. Tot això amb un mateix objectiu, poder treballar junts i millorar la col·laboració entre les entitats formatives i les empreses de la comarca de la Safor. 

Recordem que aquest projecte es desenvolupa a través d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, com a representant de tots els municipis de la comarca, Ajuntament de Gandia, Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor –FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA. 

L’Acord Territorial ha destacat la importància de continuar fomentant la col·laboració entre el món empresarial i la formació professional, com a factor clau d’èxit per a aconseguir un desenvolupament sostenible i un futur més prometedor per a la comarca. 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97