L’Ordre SND/399/2020 publicada el 9 de maig, porta importants mesures d’avanç en el procés de desescalada cap a una nova normalitat, ampliant les activitats permeses en la fase 0.

No tots els municipis han entrat en aquesta fase, però Gandia i la resta de pobles del seu Departament de salut (unitat territorial per al BOE), sí que ho han fet. És per això que és interessant que coneguis quines són les noves mesures i condicions per a reiniciar l’activitat.

A partir de l’11 de maig, es flexibilitzen les mesures de caràcter social, permetent la lliure circulació (dins de la unitat territorial-departament de salut) i les reunions d’amics i familiars, sempre en grups no superiors a 10 persones.

Es permet l’obertura, sense cita prèvia, de locals comercials minoristes, serveis professionals, sempre que tinguin una superfície inferior a 400 metres, limitant el seu aforament al 30%.

Així mateix, els establiments d’hostaleria podran obrir les terrasses a l’aire lliure, però només amb el 50% del seu aforament, guardant entre les taules una distància de seguretat de 2 metres. En el cas de Gandia, poden sol·licitar per escrit a l’Ajuntament, a través de la seu electrònica, l’ampliació del nombre de taules de terrassa.

Es permet la reobertura de concessionaris de vehicles, ITV i vivers, amb cita prèvia.
Així mateix, obriran les oficines de serveis socials, instal·lacions cientificotècniques, biblioteques, museus, activitats de producció audiovisual i locals amb espectacles culturals.
En tots els casos s’han de complir estrictament amb les mesures d’higiene i prevenció establertes per les autoritats sanitàries.

Et convidem a consultar en la nostra web https://www.urbalabgandia.com/mesures-especials-coronavirus-covid19/ la normativa al respecte, així com la  guia de la fase 1, les FAQ com les preguntes més freqüents sobre comerç , la guia sobre pràctiques segures per l’obertura dels comerços, el Protocol i guia de bones  pràctiques dirigides a la activitat comercial i la informació resumida de la Conselleria sobre les activitats de la fase 1.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97