El proper 7 de febrer, Urbalab acull un seminari informatiu per donar a conèixer les possibilitats que ofereix la impressió 3D. Durant dos dies, l’empresa 3D Whole, especialitzada en fabricació digital en tecnologia intel·ligent, conduirà dues sessions pràctiques en les quals el contacte directe amb aquesta tecnologia d’impressió serà la protagonista de la formació, de manera que cada participant puga conèixer tot el seu potencial així com l’aplicació pràctica que pot tindre tant en el seu propi àmbit professional com en qualsevol sector econòmic.

L’ús de la impressió 3D està cada vegada més estès, si et sembla alguna cosa futurista o allunyada del teu treball professional, gens més lluny de la realitat. Els avanços tecnològics i canvis en la societat es produeixen a un ritme vertiginós, l’aparició de noves tecnologies com el 3D, el big data, la robòtica, la intel·ligència artificial, la realitat virtual,… comporten profunds canvis en els processos de producció i prestació de serveis, que cada vegada s’introdueixen de forma més ràpida en tot tipus d’empreses.

Des de l’Urbalab acostem a la teua realitat professional aquestes tecnologies perquè pugues comprovar els avantatges competitius que poden oferir-te: estalvi de costos, reducció de temps, precisió del resultat, personalització eficient… són avantatges generals que aporta aquesta fabricació additiva.

I, quin professional no voldria beneficiar-se d’això?

Actualment, la impressió 3D s’està obrint camp a diverses àrees com la moda, calçat i complements, decoració, restauració, educació, arquitectura, disseny, salut o la medicina, entre altres. Fan falta, i cada vegada més, nous professionals que sàpiguen treure el major profit al disseny i la impressió 3D. Es tracta de perfils que, mitjançant un procés d’anàlisi i creativitat, aplicant tot el seu talent, sàpiguen identificar necessitats i transformar-les, per aplicació de coneixements tècnics de disseny i fabricació additiva, en una realitat a oferir al mercat.

Si pertanys a algun d’aquests sectors i perfils professionals, forma’t en noves tecnologies de fabricació digital. Inscriu-te ja en urbalabgandia.com

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97