El treball realitzat durant els mesos d’estiu i setembre pels alumnes-treballadors de l’especialitat de dinamització d’activitats culturals i turístiques del Taller d’Ocupació “Paisatges de Gandia: dels Ullals a la Ciutat”, subvencionat per GVA Labora, ha consistit en promocionar les activitats de caràcter lúdic organitzades per l’Ajuntament de Gandia per al Centre Històric i la platja per a aquesta temporada durant els mesos d’estiu.

També s’estan promocionant les activitats que s’emmarquen dins el programa “Territori Borja”, una programació que té l’objectiu de posar en valor el llegat històric i cultural de la família Borja, a través d’una activitat lúdica a la platja que capte l’atenció dels turistes i motive el descobriment del patrimoni cultural de la ciutat.

Les parelles de dinamitzadors s’han distribuït per captar l’atenció dels turistes i motivar el descobriment del patrimoni cultural de la ciutat, aprofitant l’escultura de sorra de 3×5 metres del Palau Ducal amb dos personatges representatius de la família Borja, Alexandre VI i Lucrècia de Borja que se situava en primera línia de la platja i que servia de reclam perquè els alumnes de l’especialitat de dinamització realitzaren al costat d’ella tasques de difusió de la programació del Palau Ducal durant el mes de setembre. Aquestes activitats s’han traslladat al Centre Històric de la ciutat durant el mes d’octubre.

A més, l’equip també ha col·laborat en fer l’atenció al públic durant el torn de matins per a l’exposició «25 vacances a Ovidi Montllor», que s’exposa a la sala Coll Alas a la Plaça de les Escoles Pies.

Fa 25 anys que Ovidi ens va deixar per fer unes “vacances”, i un grup d’artistes plàstics del seu entorn estimat li reten homenatge amb obres inspirades en la seva trajectòria vital i artística. Exposen 25 artistes, 12 dones i 12 homes i un grup, emergents o de llarga trajectòria, d’estils diferents, però tots vinculats de diverses maneres amb Alcoi i Ovidi.

La mostra col·lectiva es va inaugurar a la localitat natal de l’Ovidi, Alcoi, el 6 de febrer d’aquest any. I a la nostra ciutat s’estrena com a itinerant, iniciant el seu periple per les Comarques Centrals Valencianes.

L’exposició es va obrir el divendres 11 de setembre, a les 19.30 h, a la Sala municipal d’exposicions Coll Alas de Gandia. Es podrà visitar fins al 18 d’octubre, en horari de 10.30 h a 13.30 h i 17.30 a 20.30 h. Està organitzada pel departament de Cultura i la Càtedra Antoni Miró.

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97