Inici \ Projectes \ Youthstart Mosaic

Projecte Youthstart Mosaic

El projecte Youthstart Mosaic planteja una doble intervenció: d’una banda formar un grup de joves dotant-los dels coneixements i de les tècniques per poder, a posteriori, inserir-se al mercat turístic. D’altra banda, formar i contractar un altre grup de joves que a més de formar-se experimentin a través del contracte de formació els coneixements adquirits i la possibilitat d’accés al mercat de treball, motivant i incentivant als / les beneficiaris / es a continuar formant-se i millorant les seves competències en el marc del sector turístic, permetent així que una ciutat com Gandia disposi de recursos humans. Tot això permet millorar i obtenir tant productes com a recursos humans turístics qualificats a la ciutat de Gandia.

MOSAIC pretén ser el marc que formi a aquests recursos humans iniciant el seu itinerari formatiu i professional en el camp turístic i permetent la inserció laboral d’un sector de població vulnerable com ho és el dels joves de 16 a 20 anys o el que és igual, els joves que accedeixen a la seva primera ocupació i no sempre tenen ni l’experiència ni la formació adequades per a això.

El programa estableix una cultura de la coordinació entre els diversos sectors que participen en la formació per a la inserció laboral dels joves. Desenvolupa formes alternatives d’oci i gaudi i experimenta les seves possibilitats d’èxit.

Socis participants: Ajuntament de Gandia.

Xarxa transnacional: Centre vaig donar Formazione professionale, Form.It vaig donar Nàpols; IRSEA, Istituto per la Ricerca Sociale i Ambientale, Basilicata, Itàlia.

Pressupost: 172.304,00 euros.

Període d’execució: 1999/2000.

Cofinançament: FSE- Iniciativa Ocupació.

Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97