Inici \ Projectes \ Projecte Urban de Gandia

Pla de Desenvolupament Econòmic i Social – Projecte Urban de Gandia

Aquest projecte té, com a objectiu, la posada en marxa d’estratègies innovadores de regeneració urbana, a través d’un enfocament integrat que contempla els aspectes socials, econòmics i mediambientals, afavorint així el desenvolupament urbà sostenible. En el marc d’aquest projecte es duen a terme, també, tallers d’inserció sociolaboral i d’habilitats, per a la millora d’accés al mercat de treball de la població de la zona. Aborda la regeneració d’una de les zones del municipi més castigades per factors com la immigració, la pobresa i l’atur. En aquest sentit, el projecte, combina el desenvolupament d’estratègies de restauració urbana amb un altre tipus de mesures d’intervenció per a la millora de les condicions socials i laborals de la població afectada.

Actuació 1: Pla d’Inclusió Digital. Creació d’un Centre per a l’aprenentatge de noves tecnologies – URBALAB
Actuació 2: Pla d’Integració sociolaboral. Millorar les condicions d’accés al món laboral de les persones que resideixen a la zona Urban.
Actuació 3: Pla de dinamització comercial específic per a la zona, consistent en la posada en marxa d’un programa de dinamització i ajudes per als comerços.

Entitat responsable: Ajuntament de Gandia.

Pressupost: 3.000.000 euros del Pla de Desenvolupament Econòmic i Social (14.000.000 €).

Període d’execució: 2007/2015.

Cofinançament: FEDER, Iniciativa Urban.

Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97