Inici \ Projectes \ Programa d’Iniciativa social (EMCOLD)

Programa d’Iniciativa social (EMCOLD)

Descripció:

Aquest programa d’Iniciativa social té com a objecte la realització d’itineraris d’inserció per a persones desocupades de llarga durada. Aquests itineraris consisteixen en un conjunt integral d’actuacions amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de la persona aturada i aconseguir la seua inserció laboral. Partint de les seues circumstàncies personals, el seu entorn social, formació acadèmica i professional i la seua experiència laboral, s’elabora un pla d’assessorament i formació per a la persona aturada, perquè puga inserir-se al mercat laboral al més aviat possible.

La finalitat d’aquesta subvenció, emmarcada dins del Programa d’Iniciativa Social és la de desenvolupar d’itineraris individualitzats i personalitzats d’ocupació a persones aturades de llarga durada.

Beneficiaris: Persones desocupades de llarga durada, inscrits com a demandants d’ocupació en els centres SERVEF.

Per a desenvolupar aquesta tasca, es contractaran dos orientadors per sis mesos, amb una jornada de 30 hores semanals, que hauran d’atendre a un màxim de 120 persones, d’un llistat que remetrà el centre SERVEF.
La contractació dels orientadors serà abans d’acabar l’any.

Ordre que ho regula:

Resolució de 27 de juliol de 2016 de la directora del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (DOCV del 2 d’agost de 2016), en aplicació de l’Ordre 8/2016 de 7 de juliol, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la que s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en el Programa Iniciativa Social en col·laboració amb corporacions locals (DOCV 11 de juliol de 2016).

Pressupost: 27.541,32€

 

 

Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97